Haberler

Gaziantep'teki Trafik Kazası

Gaziantep'te Yolcu Otobüsünün Tır'la Çarpışması Sonucu 2 Kişi Öldü, 7 Kişi de Yaralandı.

Gaziantep'te yolcu otobüsünün TIR'la çarpışması sonucu 2 kişi öldü, 7 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) otoyolu Nurdağı gişeleri 5. kilometrede meydana geldi. Gaziantep'ten Ankara'ya gitmek üzere hareket eden Ahmet Kılıç yönetimindeki 27 F 0877 plakalı yolcu otobüsü, önünde seyretmekte olan Salih Ş. (30) yönetimindeki 73 SS 234 plakalı mısır yüklü TIR'a arkadan çarptı. Kazada otobüs sürücüsü Ahmet Kılıç ve hostes olduğu öğrenilen Sultan Doğru (23) olay yerinde hayatını kaybetti. Otobüste bulunan Hanifi Ağca, Hanifi Gençoğlu, Doğan Makbul, Hanifi

Polat, Özgür Aslantürk, Ferit Doğan ve Tufan Gezici yaralandı. Yaralılar, Nurdağı ilçesi ve Kahramanmaraş'ta bulunan hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazada TIR'ın dorsesinde bulunan mısırlar otoyola saçıldı. Kısa sürede olay yerine gelen polis ve jandarma, ikinci bir kazaya sebebiyet verilmemesi için ulaşımı kontrollü olarak sağladı. Kapanan yol, mısırların temizlenmesi ve otobüsün çekilmesinin ardından tekrar trafiğe açıldı.

Bu arada jandarma tarafından gözaltına alınan TIR sürücüsü Salih Ş., ilk ifadesinde, "Ben aracımla seyrederken otobüs bana arkadan çarptı, ne olduğunu anlayamadım" dedi.

Kazanın yolcu otobüsünün yol kenarında duran bir yolcuyu almak için manevra yaptığı sırada meydana geldiği iddia edildi.

(OÇ-ST-GS-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title