Haberler

Gaziantep: Gaziantep'te Dolandırıcılık

Gaziantep'te Kendilerini Tedaş Görevlisi Olarak Tanıtıp, Bir İşyerinden Rüşvet İstedikleri Öne Sürülen 2 Kardeş Gözaltına Alındı.

Gaziantep'te kendilerini TEDAŞ görevlisi olarak tanıtıp, bir işyerinden rüşvet istedikleri öne sürülen 2 kardeş gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, 60. Yıl Mahallesi'nde bulunan bir işyerine gelen Şahin ve Faruk K. adlı kardeşler, kendilerini TEDAŞ görevlisi olarak tanıtıp, kaçak elektrik kullandığını iddia ettikleri işyeri sahibinden hiçbir işlem yapmayacaklarının karşılığı olarak 490 YTL para istedi. Üzerinde o kadar para olmadığını ifade eden işyeri sahibi, durumlarından şüphelendiği 2 kişiye daha sonra uğramaları halinde parayı vereceğini söyleyerek, durumu Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği'ne bildirdi.

Polis, işyeri sahibinden, seri numaraları alınmış 150 YTL'yi zanlılara vermesini istedi. Bir süre sonra iş yerine gelen zanlılardan Şahin K, daha önceden seri numaraları alınmış 150 YTL'yi teslim aldığı sırada suçüstü yakalandı. Kardeşi Faruk K. da olay yerine yakın bir bölgede yakalanarak gözaltına alındı.

Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemleri tamamlanan 2 kardeş, adliyeye sevk edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title