Haberler

Garnizon Komutanı Çelik'ten Ticaret Borsası'na Ziyaret

Çorum İl Jandarma Alay ve Garnizon Komutanı J. Kd. Alb. Ahmet Çelik Ticaret Borsası’nı ziyaret etti.

Çorum İl Jandarma Alay ve Garnizon Komutanı J. Kd. Alb. Ahmet Çelik Ticaret Borsası'nı ziyaret etti.

Ticaret Borsası Başkanı Ali Bektaş ve yönetim kurulu üyeleri ile görüşen Garnizon Komutanı J. Kd. Alb. Ahmet Çelik, daha sonra borsa laboratuarı ve satış salonunu gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Çorum'un modern bir komplekse sahip olduğunu belirten J. Kd.Alb. Çelik, borsa yöneticilerine çalışmalarında başarılar diledi.

Ticaret Borsası Başkanı Ali Bektaş, amaçlarının Çorum'da tarım ve hayvancılığı daha ileri götürmek olduğunu belirterek, bu doğrultuda çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

1988 yılında kurulan ve sadece borsa kotasyonuna dahil ürünlerin tescilini yaparak faaliyet gösteren Ticaret Borsası'nın 2000 yılından itibaren satış salonunu da açarak Çorum halkına hizmet vermeye başladığını dile getiren Bektaş, borsanın gerek kendi sorunları gerekse bölgesel ve ülkesel sorunların çözümüne aktif olarak katılarak görüş bildirdiğini kaydetti. Bektaş, gelişmeleri yakinen takip ederek sahasında etkin hizmet verme anlayışını sürekli kılmayı amaç edindiklerinin altını çizdi.

Borsanın ayrıca serbest piyasa kurallarının yerleştirilmesinde ve kayıt dışı ekonominin önlenmesinde ve bin bir zahmet ve emekle üretim yapan çiftçilerin mallarını en yüksek bedelle satışa sunduğunun altını çizen Bektaş, "Borsamız tüm bu hizmeti daha kaliteli sunmak, bölgedeki önemli bir eksikliği gidermek ve bu yöndeki talep ve ihtiyaçları karşılamak, bölgedeki ürünlerin kalitesinin Dünya standartlarında olmasını sağlamak, kaliteli üretim için üreticiyi teşvik etmek, tüketiciyi ürün kalitesine karşı güvenli kılmak ve ürün kalitesinde AB'nin belirlediği kriterleri yakalamak amacıyla tarım ürünlerimizin analizleri laboratuarlarımızda yapılarak satışa sunulmaktadır" diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bektaş, Garnizon Komutanı J. Kd. Alb. Ahmet Çelik'e teşekkür etti. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Çelik Ali Bektaş Çorum Yerel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title