Haberler

Garanti Koza, Akiş ve Corıo; Akkoza İçin Güçlerini Birleştirdiler

Yüksek Standartlarda Mekanlar ve Keyifli Yaşam Alanlarının Uzmanları Garanti Koza, Akiş ve Corio, Dev Yaşam Projesi Akkoza İçin Güçlerini Birleştirdiler.

Yüksek standartlarda mekanlar ve keyifli yaşam alanlarının uzmanları Garanti Koza, Akiş ve Corio, dev yaşam projesi Akkoza için güçlerini birleştirdiler.

Esenyurt'un Bahçeşehir sınırında hayata geçirilecek Akkoza projesi; çarpıcı bir ikametgah bölgesi olarak, Ispartakule, Bahçeşehir ve tüm komşu bölgelerin merkezi olmaya aday gösteriliyor.

Dünyanın önde gelen mimari gruplarından "Development Design Group&Sehilart Mimarlık" tarafından proje mimarisi gerçekleştirilen kapsamlı yaşam projesi Akkoza, toplam 400 bin metrekare arazi üzerinde inşa edilecek. Her ihtiyacı karşılayacak ayrıntılarla tasarlanan 5 bin 500 adet Akkoza Konutu, 5 ayrı etaptan oluşuyor. Bölgenin yaşam kalitesini yükseltecek marka seçkisi ve modern tasarımı ile İstanbul'un batısında alışverişe yeni bir anlam kazandıracak Akkoza AVM ise projenin can damarlarından biri. Tenis

başta olmak üzere spor ve her türlü sosyal aktiviteye ev sahipliği yapacak Club Istanbul ve Festival Park gibi sosyal alanlar ile Akkoza Park başta olmak üzere yeşil alanlara önem veren proje kapsamında, ayrıca özel bir okul ile tam teşekküllü özel bir hastane bulunuyor.

Gayrimenkul sektöründe 60 yıllık tecrübesi ile yurtiçi ve yurtdışında birçok büyük taahhüt ve konut projesine imza atan Garanti Koza, başta Akmerkez olmak üzere bugüne kadar gerçekleştirdiği projelerle ismini duyuran eden Akkök Şirketler Grubu'nun gayrimenkul sektöründeki şirketi Akiş ve Avrupa çapında 177 Alışveriş Merkezi olan Hollandalı yatırım kuruluşu Corio; Esenyurt-Bahçeşehir bölgesinin yeni prestij merkezi olmaya aday Akkoza için güç birliği yaptılar.

Garanti Koza Yönetim Kurulu Başkan Vekili Dr. A. Murat Binark, Akiş Yönetim Kurulu Başkanı Raif A.Dinçkök, Corio Türkiye İcra Kurulu Başkanı Koray Özgül ve Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu tanıtım toplantısında bir araya gelerek, hedeflerini ve Akkoza projesinin içeriğini açıkladılar.

Akiş ve Corio ile yaptıkları güç birliğinin başarılı sonuçları için heyecan duyduğunu belirten Garanti Koza Yönetim Kurulu Başkan Vekili Dr. A.Murat Binark, Akkoza projesinin detaylarını açıkladığı konuşmasında, "Garanti Koza olarak her zaman projelerimizde yerli ve yabancı ortak ile çalışmayı bir artı olarak görerek bu doğrultuda hareket etmeyi tercih ediyoruz. Bir çok konut projesine başladığımız Beylikdüzü-Esenyurt-Bahçeşehir-Avcılar bölgesinde, bu projelerin en önemlisi olarak gördüğümüz Akkoza

projesinin; dev konut projesi ve 240 bin metrekare kapalı alanı geçecek AVM ile Esenyurt bölgesinin demografik yapısını kapsamlı bir şekilde değiştireceğine inanıyoruz" açıklamasını yaptı.

Akkoza projesi ile gayrimenkul sektöründe fark yaratacaklarını belirten Akiş Yönetim Kurulu Başkanı Raif A. Dinçkök ise; "Akkoza Projesi'nde gerçekleştirilecek olan Akmerkez'in yaklaşık 2 katı büyüklüğündeki alışveriş merkezi ve sosyal merkezler kapsamındaki tüm alanlar, Akkoza ailelerinin birlikte zaman geçirebilecekleri yaşam alanları olarak projelendirilmiştir. Akkök Grup şirketlerinden Akiş'in imza atacağı projelerin gayrimenkul sektörüne farklı değerler katacağına inanıyorum" dedi.

İstanbul'un ödüllü AVM Akmerkez dahil olmak üzere Avrupa çapında 177 AVM merkezini portfolyosunda bulunduran Hollandalı yatırım grubu Corio'nun Türkiye CEO'su Koray Özgül de, Corio olarak bu projede yer almaktan dolayı heyecanlı ve mutlu olduklarını belirtti.

Bölgenin demografik yapısına ve gelişimine büyük ölçüde katkıda bulunması beklenen proje için Hollandalı ve İspanyol uzmanlarla genel trafik ve yol uygulama projesi hazırlanarak, Esenyurt Belediyesi'nin büyük desteği ile hayata geçiriliyor. 1 yıl içinde tamamlanması beklenen yol güzergahı için çalışmaları başlandığı ifade edilirken, toplantının sonunda söz alan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Akkoza gibi büyük bir gayrimenkul projesinin ilçe sınırları içinde yer almasından mutluluk

duyduklarını, ulaşım ve altyapı konularında destek olmak için çalıştıklarını belirtti.

(BGO-BGO-ÖK-E)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title