Haberler

    Nuguri'li FunPlus Phoenix LPL finaline adını yazdıran ilk takım oldu!

    Güncelleme:

    MSI bileti için geriye son bir zafer kaldı

    LPL Bahar Mevsimi kazananlar grubu yarı finalinde EDG'yi 3-2'lik skorla mağlup eden FPX, büyük finale adını yazdıran ilk takım oldu. Playoff'larda en zor yoldan finale kadar gelmeyi başaran 2019 Worlds şampiyonu FunPlus Phoenix önce JDG'yi, çeyrek finalde RNG'yi ve sonrasında yarı finalde EDG'yi mağlup ederek şampiyonluğun en önemli üç favorisine karşı daha iyi takım olduklarını kanıtladı.

    Şampiyonluğun favorisi FPX

    Sezon başında DWG'den transfer olan Nuguri de takıma uyum sağlamış gibi gözüküyor. FPX tarafı draftlarda sıkıntı yaşamadığı sürece oyun olarak diğer takımlara üstünlük sağlayabiliyor. Sezon içerisinde orman rolünde bir türlü istikrarı sağlayamamaları onlara bazı zararlar vermiş olsa da mevsim finallerine olabildiğince üst sıradan girerek kolay bir başlangıç yapmak istemişlerdi.

    RNG karşısında alınan 3-0'lık galibiyetten sonra şampiyonluğun favorisi haline geldiler. Ardından sezonun formda takımlarından EDG'ye karşı önceki seride olduğu kadar temiz performans gösteremeseler de winner bir takım olduklarını kanıtladılar. Özellikle Viper'a karşı önlem alınmayıp draftlardan geri çıkıldığı maçlarda ciddi zorlandılar.

    Böylelikle FPX, 13 Nisan Salı günü kaybedenler grubunda oynanacak RNG-EDG serisinin kazananıyla büyük finalde karşılaşacak. Final serisi ise 18 Nisan Pazar günü saat 12:00'da oynanacak.

    Serinin özet görüntülerine ulaşabilirsiniz.

    Kaynak: Playerbros / Gamegar

    Phoenix Haberler

    Bakmadan Geçme

    Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title