Haberler

Galatasaray Yönetimi Kolombiyalı Kaleciye Özel Prim Vermeyi Düşünüyor

Galatasaray, Lider Fenerbahçe ile Arasındaki Puan Farkını İndirmenin Keyfini Yaşarken, Kaleci Mondragon'un Vestel Manisaspor Maçında Gösterdiği Özveri Yönetim Kurulunda Gönülleri Fethetti...

Galatasaray, lider Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını indirmenin keyfini yaşarken, kaleci Mondragon'un Vestel Manisaspor maçında gösterdiği özveri yönetim kurulunda gönülleri fethetti...

Hamile olan eşinin maçtan bir gün önce hayati risk taşıyarak hastanede kontrol altına alınmasının ardından, hastaneden ayrılarak maça gelip formasını giyen Mondragon'un iş ahlakı Galatasaray Yönetimi fazlasıyla memnun etti. Mondragon'un bu özverisine karşılık yönetim Kolombiyalı kaleciye özel prim verecek.

Mondragon ise yaptığı açıklamada ise "Her maçımız çok önemli. Böyle bir maçta arkadaşlarımı yalnız bırakamazdım. Hem de kendimi takımdan ayıramazdım. Galatasaray çok büyük ve çok güzel bir aile. Ben de bu ailenin parçası olduğum için fazlasıyla mutluyum."

Mondragon eşinin sağlık durumunun iyiye gittiğini ve moralinin düzeldiğini de belirterek, sezonun ikinci yarısında 3 lig ve 1 kupa maçında gol yememesini ise şöyle yorumladı. "Gollleri ben değil takım yemiyor. Bu başarısı ise sadece bana maledilemez. Takım gol yemiyor. Son maçlarda önümdeki dörtlü defans ve ön libero oynayan Okan ve İnamato çok iyi oynadılar. Bu neticeler takımın başarısıdır."

Kadir ÇETİNÇALI, İstanbul DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title