Haberler

Galatasaray Sivas'tan Mutlu Ayrıldı

Galatasaray, Turkcell Süper Ligi'nin 33. Haftasında Deplasmanda Sivasspor'u 5-3 Mağlup Ederek, Ligde Bitime Bir Hafta Kala Şampiyonluk Yolunda Büyük Avantaj Sağladı.

Galatasaray, Turkcell Süper Ligi'nin 33. haftasında deplasmanda Sivasspor'u 5-3 mağlup ederek, ligde bitime bir hafta kala şampiyonluk yolunda büyük avantaj sağladı.

Galatasaray Teknik Sorumlusu Cevat Güler, maçın ardından yaptığı değerlendirmede, Sivasspor ile güzel bir maç yaptıklarını belirterek, "Kazandığımız için mutluyuz. Artık önümüzde son 90 dakika kaldı. Kendi evimizdeki son maçı alarak, ligi şampiyon olarak tamamlamak istiyoruz" dedi. Güler, ligde bu sezon gösterdiği performans nedeniyle Sivasspor'u kutlayarak, "Onlar da şampiyon sayılır. Ligi zirvede kapatmak da şampiyonlukla eşdeğer" şeklinde konuştu.

Sivasspor karşısında 3 gol yemelerinin takımın bireysel hatalarından ve genç oyuncularının tecrübesizliğinden kaynaklandığını ifade eden Güler, takımın başına geçtikten sonra alınan başarılı sonuçlarla ilgili soruya, "Ben, 3 arkadaşımla sezon başından beri takımdayım" cevabını verdi. Güler, henüz şampiyon olmadıklarını ve önlerinde bir maç daha bulunduğunu da sözlerine ekledi.

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun ise, izleyicilerin güzel bir karşılaşma seyrettiklerini kaydederek, "12 milyon YTL'ye kurulmuş bir takım olarak güzel işler yaptık. Gönüllerin şampiyonu olan takımdaki arkadaşlarımı tek tek kutluyorum. Son maçımızı alarak, UEFA'ya gitmek istiyoruz. Galatasaray'ı da kutluyorum" dedi.

Hakan Şükür'ün attığı golün ofsayt olduğunu ileri süren Uygun, maçın hakemlerini de eleştirerek, sürekli olarak kendi futbolcularına rakip oyuncuların saldırdığını, hakemin bunu görmezlikten geldiğini savundu. Uygun, "Her zaman hakemlerin bir antrenör, bir kondisyoner, bir mentör ve bir de hocalarının olması gerektiğini söylüyorum. Onların durumu iyileşmeden şampiyonluklar kaçar" diye konuştu.

Sivasspor'un bu sezon ligde destan yazdığını da ifade eden Uygun, "12 milyon YTL'lik bütçe ile destan yazdık. Bizim sayemizde Anadolu'dan bir şampiyonun çıkacağını ispat ettik. İyi şeylerle Türk futbolunu iyi yerlere getirmeliyiz" şeklinde konuştu.

(İG-KÇ-CC-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title