Haberler

Galatasaray Müzesi'nde Fatih Terim'e Bir Fotoğraflık Yer Verildi

Güncelleme:

Galatasaray'ın yeni açılan müzesinde, kulübün en önemli isimlerinden Fatih Terim için sadece silik bir fotoğrafa yer verildi.

Galatasaray'ın yeni açılan müzesinde Fatih Terim'e bir fotoğraflık yer verilmesi tepki topladı.

HAYATTAYKEN ONORE EDİLMELİ

Galatasaray Müzesi geçtiğimiz günlerde açıldı. Kulübün görkemli tarihinin sergilendiği müzede neredeyse yok yok! Kulübe ait bir çok obje, yazılı ve görsel materyal ziyaretçilere sergileniyor. Gelgelelim müzede Fatih Terim neredeyse es geçilmiş! Terim'in Galatasaray için neler ifade ettiğini söylemeye bile gerek yok. Kulüp tarihini değiştiren teknik adama ait bırakın bir köşeyi, bir balmumu heykeli, sadece silik bir fotoğraf konulmuş. O fotoğraf da cezalı olduğu için taraftarın arasında maç seyrettiği bir fotoğraf! Pardon, müzede yayınlanan UEFEA Kupası belgeselinde Terim de varmış! Belli ki, ellerinden gelse oradan da çıkaracaklar! Metin Oktay, Turgay Şeren, Jupp Derwal, Brian Birch gibi spor adamlarının bal mumu heykeli haklı olarak konulmuş ama UEFA Kupası'nı getiren Terim'in yok! Gerekçe, hala hayattaymış! Bir insanı onore etmek için ölmesi mi gerekiyor! Ayrıca Birch de yaşıyor!

FATİH TERİM KOMPLEKSİ SÜRÜYOR

Oysa oraya mutlaka Fatih Terim'e ait bir köşe yapılmalıydı. Onun yıllarca gururla taşıdığı 5 numaralı forması, kaptanlık pazubandı, kramponları, UEFA Kupası'nı kaldırdığında giydiği ceketi, UEFA Kupası fotoğrafları ve ona ait bir çok obje sergilenmeliydi. Bir balmumu heykeli yapılmalıydı. Ama yapmadılar. Galatasaray içinde liseci diye tabir edilen bir kesimin ona karşı olan olumsuz duygularını bilmeyen yok. Bu olan da zaten o kesimin Terim kompleksinin müzeye tezahüründen başka bir şey değil! Umarım yeni yönetim, eski yönetimin bu ayıbını giderir. Hak eden, hak ettiği gibi kulübün kurumsal hafızası içinde yerini alır. (Fanatik)

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Galatasaray Fatih Terim Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Adana Demirspor Galatasaray maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Adana Demirspor GS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Muslera sakatlandı mı? Muslera Adana Demirspor maçında sakatlandı mı? Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (20)

4 yıldızlı uefalı süper kupalı:

Efsanelerin reklama ihtiyacı yoktur

11
1
yanıtYanıtla
hursut meriç:

senin için silik bir foto olabilir sen bize sor bide o resimde neler gördüğümüzü. her insanı sevmeyebilirsiniz ama saygı duymayı öğrenin.

10
2
yanıtYanıtla
O BİLE ÇOK ONA:

O BİLE ÇOK ONA

6
5
yanıtYanıtla
Realist:

Hiç verilmese de olurmuş. :D

6
5
yanıtYanıtla
ezikbahçe:

fb koka kola kupasını sergilemek için müze açıyormuış:) puhaaaaaa

8
3
yanıtYanıtla
Ankara:

Fatih terim kendi ayıp zaten ona yapılan birşey yok.kilosu o kadar çünkü...

4
6
yanıtYanıtla
Aykut yıldızkıskanır:

fathii terim herkesin emeğine konmuş futbol zeka ve anlayışı sıfır olan sonradan görme kibirli gösterşi öne çıkaran cahilin önde gidenidir

3
4
yanıtYanıtla
kurt:

son 10 senede milli takimi batirdi. kac milyar aldi.

3
3
yanıtYanıtla
mtt:

medya Galatasarayın içini karıştırmayı çok seviyorsun bırak Galatasarayı başka takımlara bak. Malzeme arıyorsan mahkemeden sonra başkanlığı bırakacağım diyen adam hala başkan ve yine aday olacağım diyor, ben burdayken o adam bir daha bu tesislerden içeri giremez diyen başkan yine o adamı takımın başına getirdi, babasının şirketi eline vermediği adama bir futbolumuzu emanet ettik milli takım ayaklar altında. . . bunları dile getiren yok. . .

4
1
yanıtYanıtla
kartal:

fazla bile yer verilmiş. hagi varken terimin esamesi okunmaz

4
1
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title