Haberler

Galatasaray Kulübü Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı

Galatasaray Kulübü'nde Bugün Yapılan Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda Oy Verme İşlemi Sona Erdi.

Galatasaray Kulübü'nde bugün yapılan Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda oy verme işlemi sona erdi.

Galatasaray Lisesi'nde devam eden genel kurulda başkan adaylarının sandık gözlemcisi olarak Divan Başkanlığı'na verdikleri isimlerden bazılarının kulüp üyesi olmaması nedeniyle oy verme işlemi yaklaşık 45 dakika gecikmeli başladı. Genel kurulda Adnan Polat kırmızı, Nazım Durak ise mavi renkli oy pusulaları kullandı. Toplam 12 sandıkta aidatlarını yatıran 5 bin 327 üyenin oy kullanma hakkına sahip olduğu genel kurulda sabah saat 11.30'da başlayan oy verme işlemi, saat 15.00'de sona erdi. Genel kurulda Kulüp Başkanı Özhan Canaydın, öğle saatlerinde liseye gelerek 2 numaralı sandıkta oyunu kullandı. Eski Demokrat Parti Genel Başkanı Mehmet Ağar, eski başkanlardan Mehmet Cansun, Faruk Süren, başkan adayları Adnan Polat ve Nazım Durak da oylarını kullandılar. Başkan adayı Nazım Durak'ın genel kurulda oy kullanışı, oy pusulasına yanlış sicil numarası yazılması nedeniyle sıkıntılı oldu. Bu yanlışlık küçük çapta bir kriz yaşanmasına neden olurken, Nazım Durak yanlışlığın farkına vararak gerçek sicil numarasıyla listede adını bulup, oyunu kullandı.

Öte yandan Nazım Durak'ın daha önce açıkladığı listede yer alan Cüneyt Cezayirli, çocuğunun Beşiktaş'ın Çilekli Tesisleri'nden yararlandığı için Beşiktaş Kulübü üyesi de gözükmesi nedeniyle listeden çıkartılırken, yerine Muzaffer Oflas yazıldı.

(İY-İY-ÖZ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title