Haberler

Galatasaray Kulübü'nden Taraftarlarına Teşekkür

Galatasaray Kulübü, UEFA Kupası'nda Dün Gece Oynanan Hamburg Maçında 90 Dakika Boyunca Takımına Destek Veren Taraftarlarına Teşekkür Etti.

Galatasaray Kulübü, UEFA Kupası'nda dün gece oynanan Hamburg maçında 90 dakika boyunca takımına destek veren taraftarlarına teşekkür etti.

Sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, ''Verdiği sonsuz destekle Galatasaray'a olan inancını dile getiren ve takımına itici güç olan büyük Galatasaray taraftarına teşekkür ediyoruz'' denildi.

Açıklamada şu görüşlere yer verildi:

''Türkiye'de bugün hayalleri süsleyen UEFA ve Süper Kupa'yı bundan 9 yıl önce emek ve alın teriyle müzesine taşıyan Galatasaray Spor Kulübü, köklerinden gelen Avrupa hedefinden hiçbir zaman kopmamış ve kopmayacaktır. Galatasaray Spor Kulübü kendi koyduğu çıtayı yükseltme peşinde koşmaktadır ve daha iyisini yapacak olanı da alkışlamaya hazırdır.''

Kulüp açıklamasında ayrıca, ligde 18. şampiyonluk hedefi için kenetlenildiği vurgulanarak, ''Bu dönemde Eskişehirspor maçı ile zirve yürüyüşümüze devam edeceğiz. Bu yolda büyük Galatasaray taraftarının her zaman olduğu gibi yanımızda olacağından kuşkumuz yoktur'' ifadelerine de yer verildi.

Kaynak: AA / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title