Haberler

Galatasaray -Kayserispor Maçından Notlar

Fortis Türkiye Kupası'nda Kayserispor'u Ağırlayan Galatasaray'da, 5 Oyuncu Teknik Direktör Michael Skibbe Tarafından Yedeğe Çekildi.

Fortis Türkiye Kupası'nda Kayserispor'u ağırlayan Galatasaray'da, 5 oyuncu teknik direktör Michael Skibbe tarafından yedeğe çekildi.

Turkcell Süper Lig'in derbi karşılaşmasında ezeli rakibi Fenerbahçe'ye 4-1 yenilen sarı-kırmızılı takımda teknik direktör Michael Skibbe, Fenerbahçe maçının ilk 11'inden 5 oyuncuya yedek kadroda yer verdi. Alman teknik adam, Fenerbahçe derbisine ilk 11'de başlayan kaleci De Sanctis, Emre Aşık, Hakan Balta, Arda ve Ümit'e, Kayserispor maçında ilk 11'de yer vermezken, bu isimlerin tümü yedekler arasında yer aldı.

Kadroda yapılan değişiklik sonrası kaleci Aykut, Aydın, Mehmet Topal, Ferdi ve Volkan, Kayserispor karşısına ilk 11'de sahaya çıktı.

Kayserispor maçında ilk 11'de yer alan isimlerden Ferdi Elmas, ilk kez ilk 11'de yer bulurken, Mehmet Topal ise sakatlığının ardından 42 gün sonra formasına kavuştu.

Sezon başında Çaykur Rizespor'dan transfer edilen Ferdi Elmes, yalnızca Fortis Türkiye Kupası'nda yapılan Ankaraspor maçının 89. dakikasında oyuna girme şansını elde ederken, Kayserispor karşısında ilk 11'de yer buldu.

Sarı-kırmızılı ekibin, İsviçre'nin Bellinzona ekibiyle yaptığı UEFA Kupası 1. tur rövanş karşılaşmasında sakatlanan Mehmet Topal, tedavisinin tamamlanmasının ardından 42 gün sonra takımdaki yerini almayı başardı.

Galatasaray takımının en istikrarlı isimlerinden Servet Çetin, Fenerbahçe maçında yaşadığı önemli sakatlığa rağmen, 4 gün sonraki Kayserispor maçında da formasını bırakmadı.

Fenerbahçe derbisinde elmacık kemiği kırılan ve ardından cerrahi operasyon geçiren Servet, tüm yaşadıklarına rağmen kendisi için hazırlanan özel maskeyle sahaya çıktı. Kayserispor maçına ilk 11'e başlayan Servet, siyah renkteki maskesiyle ilginç bir görüntü verirken, geride kalan sezonda da yaşadığı sakatlıklara rağmen birçok maçta takımını yalnız bırakmaması nedeniyle, durdurulması güç bir film kahramanı olarak bilinen Termanitör'e benzetildi.

Kayserispor maçında sarı-kırmızılı taraftarlar, Galatasaray takımını yalnız bıraktı.

Ali Sami Yen Stadı'nda büyük boşluklar dikkat çekerken, Fenerbahçe yenilgisi sonrası oluşan moral bozukluğunun buna neden olduğu yorumları yapıldı.

Öte yandan, teknik direktör Michael Skibbe'nin yardımcılığını yaparken Ümit Davala ile birlikte görevine son verilen Alman antrenör Edwin Boekamp da karşılaşmayı izleyenler arasında yer aldı.

Kaynak: AA / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title