Haberler

Galatasaray'dan Dört Dörtlük Geri Dönüş

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray'a 4-2 yenilen Orduspor'da teknik direktör Hector Cuper, ikinci yarıda istedikleri gibi oynayamadıklarını ve kontrolü kaybettiklerini söyledi.

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray'a 4-2 yenilen Orduspor'da teknik direktör Hector Cuper, ikinci yarıda istedikleri gibi oynayamadıklarını ve kontrolü kaybettiklerini söyledi.

Maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Arjantinli teknik adam, ilk yarı iyi mücadele ettiklerini belirterek, "İlk yarı oynadık, istediğimiz şekilde defans yapabiliyorduk. Ancak ikinci yarıda, bambaşka bir takım vardı. Takım istediği gibi oynayamıyordu ve topu tutamıyordu. Galatasaray'ın golleri, peş peşe geldi. İkinci yarıda topun peşinde koşmak zorunda kaldık, çünkü pas yapamıyorduk" ifadelerini kullandı.

Cuper, ikinci yarıda kontrolü kaybettikleri için Galatasaray'ın 20 dakikada 3 gol bulduğunu vurgulayarak, "Defanstan istediğimiz gibi çıkamıyorduk. Bu nedenle zorlandık. Onlar uzun toplarla, Burak ve Drogba gibi oyuncularla kontrolü ele geçirdi. İkinci yarı iki takımın da duruşu çok farklıydı" diye konuştu.

Ordusporlu futbolcu Hasan Kabze ise maçın ilk yarısında iyi mücadele ettiklerini ve soyunma odasına 2-0 galip gittiklerini ancak Galatasaray'ın Sneijder'in attığı golle umutlandığını ve oyunu lehine çevirdiğini belirterek, " Galatasaray'ın bu ligin üstünde oyuncuları var. Direkt 3-0 olarak kazansaydılar bu kadar üzülmezdik. 2-0'dan kaybetmek, bizi gerçekten üzdü" dedi.

Öte yandan Galatasaray teknik heyeti ve futbolcuları, Orduspor ile oynanan maçın ardından düzenlenen basın toplantısına katılmadı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Hector Cuper Galatasaray Orduspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title