Haberler

Galatasaray Cafe Crown: 71 - Pınar Karşıyaka: 56

Beko Basketbol Ligi'nde Oynanan Karşılaşmada Galatasaray Cafe Crown, Olaylı Maçta Pınar Karşıyaka'yı Rahat Yendi: 71-56

BEKO Basketbol Ligi'nde oynanan karşılaşmada Galatasaray Cafe Crown, olaylı maçta Pınar Karşıyaka'yı rahat yendi: 71-56

İki takımında canlı savunma yapıp hırslı bir oyun ortaya koyduğu karşılaşmanın ilk dakikalarında Galatasaray Cafe Crown, pota altında Fatih ve Cemal ile bulduğu basketlerle rakibine üstünlük kurdu. 5. dakika 11-4 Galatasaray Cafe Crown lehine geçilirken, Pınar Karşıyaka'nın üst üste hücumlardan boş dönmesini iyi değerlendiren Galatasaray Cafe Crown, içerden ve dışardan bulduğu basketlerle farkı giderek açarak 1. periyotu 19-10 önde kapattı.

İkinci periyotta da Galatasaray Cafe Crown oyunda üstünlüğünü sürdürdü. Hızlı hücumlarla rakibinin üzerine giden ev sahibi ekip, Mitchell, Fitch ve Murat ile bulduğu sayılarla, rakibinin kötü hücumundan faydalanarak 17. dakikada farkı 14 sayıya çıkardı: 34-20. Galatasaray bu dakikadan sonra hücumda sıkıntı yaşamasına rağmen, devreyi 40-30 önde kapatmasını bildi.

İkinci yarı karşılıklı basketlerle başlarken, Pınar Karşıyaka'nın farkı kapatma çabaları sonuç getirmeyince, 25. dakika 45-36 sarı-kırmızılıların üstünlüğü ile geçildi. Galatasaray Cafe Crown, rahat oyununu sürdürerek 3. periyotu 56-40 üstün bitirdi.

Son periyotta farkı açmaya başlayan Galatasaray Cafe Crown, 36. dakikada 19 sayı farka ulaştı (66-47) ve mücadeleyi de 71-56 kazandı.

Maçın ilk yarısında Galatasaraylı taraftarlar, kendilerini tahrik ettiğini öne sürdükleri bir Pınar Karşıyakalı taraftara saldırdı. Güvenlik görevlileri, kısa sürede olaya müdahale ederek büyümesini önledi.

Bu olayın ardından maçın hakemleri soyunma odalarına giderken, Pınar Karşıyakalı oyuncular ve ardından Galatasaraylılar da soyunma odasının yolunu tuttu.

Karşılaşma taraftarların sakinleşmesinin ardından, yaklaşık 25 dakika sonra hakemler ve iki takım oyuncularının sahaya dönmesiyle başladı.

Karşılaşmayı izleyen Galatasaray Kulüp Başkanı Özhan Canaydın'ın da maçtaki olaylar ve taraftarın tepkisi nedeniyle moralinin bozulduğu görüldü. Canaydın, ikinci yarıyı izlemeyerek salondan ayrıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title