Haberler

Süper Ligde 33. Haftanın Hakemleri Belli Oldu

Güncelleme:

Spor Toto Süper Ligde yarın başlayacak 33. haftanın maçlarını yönetecek hakemler belli oldu.

Spor Toto Süper Lig'de 33. hafta maçlarını yönetecek hakemler belli oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulundan yapılan açıklamaya göre, Süper Lig'de 33. hafta müsabakalarında görevli hakemler şunlar:

Yarın:

20.00 Antalyaspor-Medipol Başakşehir: Ali Palabıyık

12 Mayıs Cumartesi:

16.00 Kasımpaşa-Gençlerbirliği: Suat Arslanboğa

19.00 Atiker Konyaspor-Göztepe: Ümit Öztürk

19.00 Galatasaray-Evkur Yeni Malatyaspor: Bülent Yıldırım

13 Mayıs Pazar:

16.00 Bursaspor-Trabzonspor: Yaşar Kemal Uğurlu

19.00 Osmanlıspor-Beşiktaş: Halis Özkahya

19.00 Demir Grup Sivasspor-Aytemiz Alanyaspor: Alper Ulusoy

14 Mayıs Pazartesi:

20.00 Kayserispor-Teleset Mobilya Akhisarspor: Mete Kalkavan

20.00 Kardemir Karabükspor-Fenerbahçe: Hüseyin Göçek

Kaynak: AA / Spor

Antalyaspor Başakşehir Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (8)

aziz yıldıvım:

şike şike şike fener yine şikeciliğini ortaya koydu katlettinizz türkfutbolunu aziz gibi mafyalar yüzünden siz fenerbahçe cumhuriyetini kurun sonrada terör örgütleriyle savaşırsınız aziz başkan

0
6
yanıtYanıtla
Yusuf namoğlunun eyyamcı hakemleri:

Alper Ulusoya hala maç veriyorlar ya pes doğrusu. Ya bu adam 5 metre uzağındaki pozisyonda gole giden futbolcuya son adam faul yapıyor faul yapana kırmızı kart çıkartacağına faul yapılan futbolcuya sarı kart gösteren ama birisi. Bu nasıl maç yönetecek

3
1
yanıtYanıtla
CEVDET ARSLAN:

hadi hayırlısı

3
0
yanıtYanıtla
makedon üsküplü:

fenerlilere selam. üsküpten herkese selam. bizim makedonyada vardar diye bir futbol takımı var. bu fenevbahçe sayesinde bütün Kosova vardarı tutuyor. takım ilk defa uefa liginde oynadı büyük başarı. seneye elemelerde kurada yine fenev çıksada uefa liginde oynasak lige kalınca zaten averaj takımı oluyoruz.

2
0
yanıtYanıtla
AL SANA:

feneve 21. yüz yılı göstereceği kalan son 2

1
0
yanıtYanıtla
Koyun postu giyen kurt:

Fenerbahçenin büyüklüğünü bir kez daha anladım. 18 takımlı ligde 17 takım Fener düşmanıyken bu yorumlarda söylenenleri yapabiliyorsa helal olsun demekki gerçekten büyük kulüpmüş.

1
0
yanıtYanıtla
miroğlu:

başakşehirin puan almasın ve gs morali bozulsun istiyorlar o da puan kaybetsin en son maçı fenere hazırlamışlar bu morallede 3 puanı alsın bir nevi şampiyon olsun ya sonuçları söyleyim başakşehir 1 puan alacak gs berabere kalacak ve FENERİUS 3 PUANI KAPACAK HERŞEY SON MAÇA KALACAK

0
0
yanıtYanıtla
AL SANA:

merak etme miroğlu feneve 21. yüz yılı göstereceğiz

yanıt1
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title