Haberler

Fulya ve Umut Dünya Evine Girdi

Borsa Lokantalarının Sahibi Rasim Özkanca'nın Oğlu Umut Özkanca Bu Gece Adile Sultan Sarayı'nda Fulya Tokgöz'le Hayatını Birleştirdi.

BORSA LOKANTALARININ SAHİBİ RASİM ÖZKANCA'NIN OĞLU UMUT ÖZKANCA BU GECE ADİLE SULTAN SARAYI'NDA FULYA TOKGÖZ'LE HAYATINI BİRLEŞTİRDİ.

Adile Sultan Sarayı'ndaki müthiş düğünde cemiyet hayatının ünlü simaları yer aldı. Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün kıydığı nikahta damadın şahitliğini Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak ve damadın kardeşi Bahar Özkanca yaparken, gelinin şahitliğini ise Başaran Ulusoy ve gelinin kız kardeşi Melisa Tokgöz yaptı.

Seçkin davetliler gelin ve damadı tebrik ederken nikahın 08.08.08'de olması dolayısıyla mutlu bir birliktelikleri olacaklarına inandıklarını söylediler.

4 yıllık bir arkadaşlıktan sonra hayatlarını birleştirme kararı alan çifti, Aziz Yıldırım, Ertekin ve Ailesi, Abdullah Acar, Ralf Tezman ve cemiyet hayatının ünlü simaları mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.

Borsa lokantalarının yemekleriyle tatlanan düğünde Sunband orkestrası muhteşem bir performans sergiledi. Ayrıca sahne alan Karadeniz mahalli oyun grubu da konuklara keyifli anlar yaşattı.

Halen devam eden düğünde misafirler DJ. Kayhan'ın performansıyla geceye devam edecek...

Çifte, gece.com ailesi olarak ömür boyu mutluluklar diliyoruz...

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title