Haberler

Fresh'n Soft'un Kapaklı Yeni Paketiyle Pratik Yüz Temizliği

Güncelleme:

İlklerin markası Fresh'n Soft, Premium Makyaj Temizleme mendillerini artık kapaklı paketi ile kullanıcılarına sunuyor.

İlklerin markası Fresh'n Soft, Premium Makyaj Temizleme mendillerini artık kapaklı paketi ile kullanıcılarına sunuyor. Fresh'n Soft normal/karma ve kuru/hassas ciltler için geliştirdiği 2 ürün seçeneği ile cildinizi korurken; kapaklı yeni paketi sayesinde pratik ve hijyenik bir makyaj temizleme deneyimi sunuyor.

Normal/karma ciltler için pürüzsüz, canlı bir görünüm

Fresh'n Soft, papatya özlerinin sağlık ve güzelliğe olan tüm olumlu etkilerini makyaj temizleme mendilleriyle birleştirdi. Papatya özünün yanı sıra, içeriğindeki zeytinyağı özleri sayesinde cildin doğal nem dengesine katkıda bulunurken, cildin esnekliğinin korumasına yardımcı oluyor. İçerisindeki vitaminler sayesinde yaşlanma belirtilerini azaltmaya yardımcı oluyor.

Kuru/hassas ciltler için aloe vera yumuşaklığı

Fresh'n Soft'un kuru/hassas ciltler için özel olarak geliştirdiği makyaj temizleme mendili ise içeriğindeki jojoba yağı ve aloe vera özü sayesinde cilt kuruluğunu ve hassasiyetini gidermeye yardımcı olurken, cildi besliyor ve nemlendiriyor.

Kırışıklık giderici etkiye sahip Fresh'n Soft Premium, cilde yumuşak bir görünüm sağlamaya ve cildi sıkılaştırmaya yardımcı oluyor.

Yaşlanma karşıtı vitaminler içeren özel formül

Fresh'n Soft'un normal/karma ve kuru/hassas ciltler için özel olarak geliştirdiği makyaj temizleme mendilleri; vitaminlerle zenginleştirilmiş formülü ile cildin pürüzsüz, esnek ve ipeksi bir yapıya kavuşmasına imkan veriyor, kırışıklık oluşumunu engellemeye yardımcı oluyor ve yorgun cilt hücrelerini canlandıran ektraktleri sayesinde, cildin dayanıklılığını artırıyor.

Fresh'n Soft Premium Makyaj Temizleme Mendilleri, etkili formülü ve petek dokulu yüzeyi sayesinde boyun ve göz bölgesini tek bir adımda temizleyerek, cilde yumuşak ve pürüzsüz bir görünüm kazandırıyor.

Su geçirmez veya uzun süre dayanan, makyaj yapılmış olsa bile yüzü, gözleri ve dudakları mükemmel bir şekilde nazikçe temizlerken, cildi canlandırıyor ve cildin esnek, ipeksi bir yapıya sahip olmasını sağlıyor. Alkol, boya maddesi ve paraben içermeyen formülüyle cildinizi mükemmel şekilde temizlerken, teninize canlı ve sağlıklı bir görünüm kazandırıyor.

Ürün Fiyatı: 5,90 TL

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kapaklı Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title