Haberler

Freni Patlayınca Yayaların Arasına Daldı: 1 Ölü

Çağlayan Kağıthane Caddesi Üzerinde Freni Patlayan Kamyon, Kontrolden Çıkarak Yayaların Arasına Daldı. Kamyonun Altında Kalan 1 Kişi Hayatını Kaybederken, 10 Kişi de Yaralı Olarak Kurtarıldı.

Çağlayan Kağıthane Caddesi üzerinde freni patlayan kamyon, kontrolden çıkarak yayaların arasına daldı. Kamyonun altında kalan 1 kişi hayatını kaybederken, 10 kişi de yaralı olarak kurtarıldı. Oluşan enkazdan yaralı çıkarılan 2 çocuğu hastaneye götürmek isteyen ambulans, yokuşta kaldı. Ambulans, polis ve vatandaşlar tarafından itilerek hareket ettirildi.

Alınan bilgiye göre, saat 17.00 sıralarında meydana gelen olayda, Kağıthane Caddesi üzerinde ilerlemekte olan Ömer Faruk Oğlak yönetimindeki kum yüklü kamyon, freninin patlaması sonucu kontrolden çıktı. Hızla ilerleyen araç, yolda yürümekte olan yayalar ve park halindeki araçlara doğru yöneldi. Durumu fark eden bazı vatandaşlar kaçmayı başarırken, ilk belirlemelere göre 6 kişi, kamyon ve sürüklediği araçların altında kaldı. Dehşet saçan kamyon, yan yatarak durabildi. Kazanın ardından bölgeye çok sayıda

itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Ekipler, oluşan enkazın altında kalan yaralıları kurtarmak için çalışma başlattı. Çalışmalar kapsamında, aralarında kamyon sürücüsünün de bulunduğu yaklaşık 10 kişi, yaralı halde kurtarıldı. Ekipler, 1 kişinin de cesedine ulaşabildi. Ölen kişinin kimliği hakkında henüz bir bilgi alınamadı. Yaralılar, görevliler tarafından ambulanslara taşındı. Bu sırada, 2 yaralı çocuğun içinde bulunduğu ambulans, yokuşı çıkamadı. Ambulans, polis ve vatandaşlar tarafından itilerek hareket

etmesi sağlandı. Sürücü Ömer Faruk Oğlak ile Buse Gülalanya, Berkay Boztaş, Meltem Boztaş, Mustafa Boztaş, Ulaş Boztaş, Can Boztaş, Toygur Tezcan, Melis Yılmaz ve Selen Eldoğan isimli yaralılar, ambulanslarla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Taksim İlkyardım ve Şişli Etfal Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Ekipler, yan yatan kamyon, kamyondan yola dökülen kumlar ve sürüklenerek hurdaya dönen araçların altında başka yaralılar da olabilme ihtimaline karşı bir süre bölgedeki çalışmalarını sürdürdü. Başka yaralı vatandaş olmadığının anlaşılması üzerine araçların üzerine köpük sıkıldı. Hurdaya dönen araçlar, daha sonra itfaiye ekipleri tarafından birbirinden ayrıldı.

Kaza nedeniyle Kağıthane Caddesi bir süre trafiğe kapatıldı.

(İST-EY-EY-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title