Haberler

Fiskobirlik Başkanlığı'na Yaşar Pamuk Seçildi

Fiskobirlik Yönetim Kurulu Başkanlığı'na, Ordu Yağ Sanayi A.ş. Genel Müdürü ve Fiskobirlik Denetim Kurulu Üyesi Yaşar Pamuk Seçildi.

FİSKOBİRLİK Yönetim Kurulu Başkanlığı'na, Ordu Yağ Sanayi A.Ş. Genel Müdürü ve FİSKOBİRLİK Denetim Kurulu Üyesi Yaşar Pamuk seçildi.

Entegre Fındık İşleme Tesisleri A.Ş.'de yapılan olağanüstü genel kurulda, mevcut başkan Salih Erdem ile Yaşar Pamuk başkanlığındaki 2 liste yarıştı. 422 delegeden 401'inin oy kullandığı seçimde, 399 oy geçerli, 2 oy ise geçersiz sayıldı.

Seçimde Yaşar Pamuk 227 oyla başkan seçilirken, listesinde bulunan Hüsamettin Kaya 196, Coşkun Somuncuoğlu 210 ve Ramis Sungurluoğlu 205 oyla yönetim kuruluna, Şinasi Bayraktar 207 ve Mustafa Kılıçarslan ise 211 oyla denetim kuruluna seçildi.

Seçimde Salih Erdem 155, yönetim kurulundaki üyeleri Salih Can 150, Mehmet Çoban 165 ve Eyüp Filizfidanoğlu 161, denetim kurulundaki Recai Sönmez 180, Kamuran Keleş de 173 oy aldı.

Yaşar Pamuk, seçimin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, ''Bu başarı bize delegelerin teveccühüdür. Daha işimiz bitmedi. FİSKOBİRLİK'in bu ortamında tüm arkadaşlarımla görevimizi layıkıyla yapıp fındık üreticilerinin yüzünü güldürmeye çalışacağız'' dedi.

Önlerinde 2 hassas öncelikli konu olduğunu ifade eden Pamuk, ''Birincisi 2005 yılı fındık bedelinin ödenmesi, diğeri ise 2006 yılı için fındıkta yapacaklarımız. Bu konuda alacağımız kararları en kısa zamanda kamuoyuna açıklayacağız. FİSKOBİRLİK'in kaybedecek zamanı yok'' diye konuştu.

Sağduyulu seçim için herkese teşekkür eden Pamuk, ''Bu seçimin mağlubu ve galibi yoktur. Diğer aday arkadaşlarıma saygılar sunuyorum. Hükümet dahil herkesle sıcak ilişkiler kuracağız. Buraya farklı duygularla gelmedik. Ciddi sorumluluk aldık. Bunun altından inşallah alnımızın akıyla çıkarız'' dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title