Haberler

    Fırtına, Antep'te Gazi Oldu: 2-0

    Gaziantepspor, evinde ligin formda takımı Trabzonspor'u mağlup ederek Karadeniz ekibinin sekiz maçlık yenilmezlik serisine son verdi.

    Spor Toto Süper Lig'de Gaziantepspor, sahasındaki maçta Trabzonspor karşısında 2-0 galip gelerek rahat bir nefes aldı.

    12. dakikada Mehmet Ekici serbest vuruştan topu ceza sahasına ortaladı. Erkan Zengin'in yaptığı kafa vuruşunda top kaleci Karcemarskas'ta kaldı. 25. dakikada Mehmet Ekici'nin ceza sahası dışından attığı sert şutta top kaleci Karcemarskas'tan döndü, savunma tehlikeyi uzaklaştırdı.

    30. dakikada Vitor'un köşe atışından ceza sahasına yaptığı ortada Chico topa kafayı vurdu, meşin yuvarlak üstten auta çıktı. 34. dakikada Gaziantepspor öne geçti. Vitor, sağ kanattan kullandığı köşe atışında topu Barış Yardımcı'ya aktardı. Bu futbolcunun ceza sahasına yaptığı ortada savunmanın uzaklaştıramadığı topu önünde bulan Chibuike, sert bir şutla meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu: 1-0

    Kalan sürede sonuç değişmedi ve karşılaşmanın ilk yarısı 1-0 ev sahibi ekibin üstünlüğünde sona erdi.

    TRABZON ZORLADI AMA

    İkinci yarıya baskılı başlayan Trabzonspor, 53. dakikada sağ çaprazda şık bir çalımla rakibinden sıyrılan Erkan Zengin, sol ayağıyla şutunu da çekti ancak top kalabalık savunmayı geçmedi.

    54. dakikada ise Mehmet'in sol çizgiden kullandığı serbest vuruşta, Uğur penaltı noktası üzerinde çok iyi yükseldi ve kafayı vurdu. Köşeye giden topa Karcemarskas çok iyi uzanıyor ve tek hamlede hakimi oldu.

    75. dakikada ceza alanı ön çizgisi üzerinde topla buluşan Cardozo sol ayağıyla yerden sert bir şut çıkardı ancak sağ taraftan az farkla dışarı gitti. Cardozo'nun pozisyonuna benzer bir noktada topla buluşan Erkan'ın vuruşu ise üstten farklı şekilde auta çıktı.

    HAKAN'DAN BÜYÜK HATA

    82. dakikada Muhammet, barajın üzerinden kalenin sağına çok iyi bir şut çıkardı. Hakan Arıkan'ın çizgi üzerinde müdahalesine rağmen hakem topun çizgiyi geçtiğine karar verdi ve fark ikiye çıktı: 2-0

    Deniz'in hatalı geri pasında Chibuike araya girdi ve topu savunmanın arkasına sarkan Oğuzhan'a kazandırdı. Ancak birebirde Hakan'ı geçmeyi başaramadı. Kalan sürede başka gol olmadı ve Trabzonspor 2015 yılında ligde ilk kez kaybetti: 2-0

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Gaziantepspor Erkan Zengin Trabzonspor Karadeniz Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title