Haberler

Film Gibi Cinayetin Mağduru Olan Baba, Şaşkınlık Yaşıyor

Bursa'da Bir Yıl Önce Ormanlık Alanda Öldürülen Tekstilci Özkan Kapsan'ın Babası Tahsin Kapsan, Olayda Sekreter M.m.'nin de Parmağının Olduğunu Öğrenince Şok Yaşadı.

Bursa'da bir yıl önce ormanlık alanda öldürülen tekstilci Özkan Kapsan'ın babası Tahsin Kapsan, olayda sekreter M.M.'nin de parmağının olduğunu öğrenince şok yaşadı.

Olayın ardından sekreter M.M.'ye çok güvendiklerini anlatan Tahsin Kapsan, bir yıl önce yaşadığı acıların tekrarlandığını anlatarak, "Bunlar doğruysa bu kadın bizden sadece oğlumu değil ailemizin hayatını çaldı" dedi.

Oğlunun ölümünün üzerinden bir yıl geçmesinin ardından ortaya 2 yeni katil zanlısı çıktığını, en önemlisi de ailece çok güvendikleri sekreterin de oğlunun katilleriyle birlikte gözaltına alınmasının kendilerini ikinci kez yıktığını anlatan 67 yaşındaki Tahsin Kapsan, aynı acıları yeniden yaşadıklarını söyledi.

Kapsan, "Bir yıl önce oğlumu kaybettim. O zaman sekreteri M. birkaç kez ifade verdi. Böyle bir şey olacağı aklımızın ucundan geçmedi. Bunlar hep rolmüş. Yıkıldık, gelinim ve torunum perişan. Yaşadıklarımızı nasıl kaldıracağımızı bilmiyorum" diye konuştu.

(İHS-SN-SN-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title