Haberler

Fikret Orman, Mevlana Hoşgörü ve Barış Ödülü'ne Layık Görüldü

Fikret Orman, Mevlana Hoşgörü ve Barış Ödülü'ne layık görüldü2015 Mevlana Hoşgörü ve Barış Ödülleri, Konya'da düzenlenen programda sahiplerini buldu.

Fikret Orman, Mevlana Hoşgörü ve Barış Ödülü'ne layık görüldü

2015 Mevlana Hoşgörü ve Barış Ödülleri, Konya'da düzenlenen programda sahiplerini buldu. Programda Beşiktaş Kulübü başkanı Fikret Orman 'Yılın En Hoşgörülü ve Başarılı Kulüp Başkanı' seçildi.

Mevlana Hoşgörü, Barış Kültür ve Sanat Derneği tarafından bu yıl 6'ncısı düzenlenen 2015 Mevlana Hoşgörü ve Barış Ödülleri sahiplerini buldu. Programda Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman 'Yılın En Hoşgörülü ve Başarılı Kulüp Başkanı', Konyaspor Kulübü Başkanı Ahmet Şan 'Yılın En Başarılı ve Centilmen Başkanı', Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman 'Türk Spor Tarihinin Centilmen ve Örnek Futbolcusu', Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, 'Türk Spor Tarihinin Centilmen ve Örnek Futbolcusu', eski milli futbolcu Hakan Ünsal, 'Türk Spor Tarihinin Centilmen ve Örnek Futbolcusu', eski milli futbolcu Ali Gültiken, 'Türk Spor Tarihinin Centilmen ve Örnek Futbolcusu', Galatasaray Eski Kulüp Başkanı Abdürrahim Albayrak, 'En Heyecanlı ve Başarılı Spor Yöneticisi', Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Harun Erdanay, 'Türk Spor Tarihinin Centilmen ve Örnek Basketbolcusu' seçildi.

3 SENEDİR EVSİZ BİR KULÜBÜZ

Yılın en hoşgörülü ve başarılı kulüp başkanı ödülünü aldıktan sonra bir konuşma yapan Beşiktaş Kulüp Başkanı Fikret Orman, "Gerçekten camia olarak yoğun bir dönem geçiriyoruz. Konya'nın bizde ayrı bir yeri var. biz yaklaşık 3 senedir evsiz bir kulübüz. Son bir haftaya kadar tüm maçlarımızı deplasmanlarda oynadık. Bizi bu süre içerisinde hoşgörüsüyle elini uzatan bir Konya şehri Konyaspor başkanı vardı. Konya gibi bir şehirde böyle bir ödülü almaktan dolayı mutluyum" dedi.

BU SENE AVRUPAYA AÇILIYORUZ

Yılın en başarılı ve centilmen başkanı ödülünü alan Ahmet Şan, ödülünü aldıktan sonra, "Bu yıl taraftarımızla birlikte başarılı bir sezon geçiriyoruz. Bu sezon inşallah Avrupa'ya açılıyoruz. Sayın Fikret Orman'ı da tebrik ediyorum. Be sene çok büyük işler başardılar. Türk futboluna çok nezih bir stadyum kazandırdılar. Bu sene inşallah görünen o ki şampiyon olacaklar. Kendilerine başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fikret Orman Ahmet Şan Mevlana Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title