Haberler

Fikret Orman: Fernandes Beşiktaş'ta Kalacak

Güncelleme:

Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Orman, İnegöl Beşiktaşlılar Derneği'nin açılışı için geldiği İnegöl'de Fernandes konusunda açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Fikret Orman, İnegöl Beşiktaşlılar Derneği'nin açılışı için geldiği İnegöl'de son günlerde kamuoyunu meşgul eden Fernandes konusunda açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Fikret Orman basında çıkan, 'Fernandes, Fenerbahçe'ye transfer oluyor' iddilarına yanıt verdi. Fenerbahçe'nin Fernandes ile ilgilendiği haberlerinin gerçeği yansıtmadığını Fenerbahçe'nin dost camia olduğunu ve böyle bir taleplerinin olmadığını söyleyen Orman, " Beşiktaş, iyi gitmeye başladığı sürece her dakika takımda bir şey çıkartmaya çalışıyorlar. Fernandes'in Beşiktaş'tan ayrılmaya niyeti yok, Beşiktaş'ın da Fernandes'i bırakmaya niyeti yok. Fenerbahçe dost camiamız, onların da böyle bir talepleri yok. Yalan, düzenle her zamanki gibi ortaya bir şeyler atıyorlar" dedi. - İnegöl

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Fikret Orman Fenerbahçe Beşiktaş İnegöl Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title