Haberler

Fıfa'nın Kararı, Yunanistan'da Büyük Tartışmalar Başlattı

Fıfa'nın, Yunanistan Hükümetinin, Futbol Federasyonu Seçimlerine Müdahale Ettiği Gerekçesiyle Yunan Takımlarını Uluslararası Müsabakalardan Geçici Olarak Men Etmesi, Ülkede Büyük Tartışmalara Neden Oldu.

FIFA`nın, Yunanistan hükümetinin, futbol federasyonu seçimlerine müdahale ettiği gerekçesiyle Yunan takımlarını uluslararası müsabakalardan geçici olarak men etmesi, ülkede büyük tartışmalara neden oldu.

Yunanistan Spor Bakanı Giorgos Orfanos, bugün meclise sunduğu ve Yunan takımlarının uluslararası organizasyonlardan geçici olarak men edilmelerine neden olan yasa tasarısında geri adım attı. 8 maddenin geri çekildiği yasa tasarısında, birçok değişiklik yapıldığı öğrenildi. Mecliste görüşmelerin halen devam ettiği açıklandı.

Muhalefet ise hükümeti, önce yasayı onaylamak ve ülkeyi dünyaya rezil etmekle, sonra da yasayı geri çekmekle eleştirdi.

Yunanistan Futbol Federasyonu Başkanı Vassilios Gagatsis da, bugün yaptığı basın açıklamasında, Spor Bakanı Orfanos`u sert bir dille eleştirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title