Haberler

Fethiyespor-alanyaspor Maçı Sonrası Olaylar Çıktı

Tff 2. Lig 2. Grup'ta Fethiyespor ile Alanyaspor Arasında Ev Sahibi Ekibin Cezası Nedeniyle Seyircisiz Oynanan Karşılaşma Sonrası Olaylar Çıktı. Olaylarda Alanyasporlu Futbolcular ile Fethiyesporlu Yöneticiler Tekme Tokat Birbirlerine Girdi.

TFF 2. Lig 2. Grup'ta Fethiyespor ile Alanyaspor arasında ev sahibi ekibin cezası nedeniyle seyircisiz oynanan karşılaşma sonrası olaylar çıktı. Olaylarda Alanyasporlu futbolcular ile Fethiyesporlu yöneticiler tekme tokat birbirlerine girdi.

Oldukça gergin geçen karşılaşma, ev sahibi ekip Fethiyespor'un 3-2 üstünlüğüyle sona erdi. Karşılaşma sonrası protokol ve basın tribününden kendilerine küfür edildiğini ileri süren Alanyasporlu futbolcular ve teknik heyet, protokol tribününe yürüdü. Alanyasporlu futbolcular ile tribünde bulunan Fethiyespor yöneticileri arasında yaşanan tartışma tekme tokat kavgaya dönüştü. İstenmeyen görüntülerin yaşandığı olaylar, polisin müdahalesiyle güçlükle önlendi.

Olayların ardından açıklamada bulunan Alanyaspor Teknik Direktörü Muharrem Uğur, "Futbola yakışmayan bu görüntüler için herkesten özür dilerim. Seyircisiz oynanan bir maçta basın tribününden gelen küfürler bu kavgayı başlattı, ancak futbolcularımın cezasını da kendim vereceğim" dedi.

(FD-AT-İY-CC-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title