Haberler

Fenerbahçeli Ozan Tufan, Fiziksel ve Psikolojik Olarak Zor Günler Geçiriyor

Güncelleme:

Aykut Kocaman'ın kadro dışı bıraktığı Ozan Tufan, hem fiziksel hem de psikolojik olarak zor günler yaşıyor. Kocaman, bireysel olarak çalışmalarını sürdüren genç futbolcuyu affetmeyi düşünmüyor.

Fenerbahçe'de Ozan Tufan'ın durumu belirsizliğini koruyor. Aykut Kocaman'ın kadronun dışında bıraktığı genç futbolcunun durumunda herhangi bir değişiklik olmadı.

Teknik Direktör Aykut Kocaman, şampiyonluk yarışında son viraja girilirken Ozan Tufan'ın affı konusunu gündeme almıyor. Tecrübeli çalıştırıcının bu konudaki kararının net olduğu ve herhangi bir af durumunu düşünmediği öğrenildi.

KARİYERİ İÇİN BÜYÜK BİR DARBE

Ligde ilk devrenin ortasından bu yana oynama şansı bulamayan, Kocaman'ın kararı sonrası devre arası kampında da yer almayan Ozan Tufan'ın bu durumu, kariyeri için de büyük bir darbe olarak görülüyor...

Sezon için kilo problemleri sebebiyle eleştirilerin hedefi olan 22 yaşındaki futbolcu, hem fiziksel hem de psikolojik olarak zor günler geçiriyor.

BİREYSEL İDMANLARINI SÜRDÜRÜYOR

A Takım'ın dışında alt yapı takımıyla da çalışmayan Ozan Tufan, çalışmalarını bireysel olarak sürdürüyor. Ozan'ın sabah ve akşam olmak üzere çift idman yaptığı öğrenildi.

BEŞİKTAŞ MAÇI ÖNCESİ PAYLAŞIM

Ozan, geçtiğimiz gün oynanan Beşiktaş derbisi öncesi geçmiş yıllardan derbi fotoğrafı paylaşarak takıma destek mesajı göndermişti...

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aykut Kocaman Ozan Tufan Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Bakmadan Geçme

Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680
CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

500

Yorumlar (11)

melih:

turkıyede bu aykut kocaman denen sahıs kadar ego ama kendını bısey sanan ama hıcbırsey olmayan baska bırı yoktur fbde olmaya devam et aykut amator ligdekı takımlar daha cok zevk verıyor oynadıkları oyundan . gitsende kurtulsa herkez filozof tarzı konusmalar ama soyledıgı seyı bırakın baskası kendısı bile anlamayan soyledıklerıne ya tercume yada decoder gereken bos bır kısilik.

6
1
yanıtYanıtla
kapak:

Adamın yapmaya çalıştığı toplu defans toplu hücum, Futbolcular yapamıyorsa adam ne yapsın. Şenol Güneş aynı kadroyla 3 ay dayanamazdı, bu adam bu takımı hala potada tutuyor yinede.

yanıt1
yanıt1
yasin özcan:

türkiyedeantrenman falan yapmıyor futbolcular. . . türkiye çiftlik. . vergi yok. . yangel yat. . futbol ingilterede. . . bunlar ingilterede alt liglerde belki oynarlar. . . ozan tam bir güreşçi. . .

5
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

koca fenerde fatura ozan a kesiliyor yazıklar olsun

3
2
yanıtYanıtla
Sercan okur:

Ozan tufan senin gibiler parayi sonradan gorunce Tomar tomar yolunu sasirip batakliga saplaniyor Sen geldiyin copluyune geriye don cunku kaldiramadin sohreti sandinki ben fenerbahceye geldim bu istamam futbolcu oldugunu sandin malesef Sen bir hicsin hic bittin bundan sonra asla dikis tutmazsin

2
2
yanıtYanıtla
Ali:

Bundan önce gelen yabinci antirenörler ne yapti hic sorun aykut deyil Aziz yildirim bu adam gitmedikce bu düzen deyismez

3
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

boyuk fenerbahçede böyük suçlu ozan mı yazıklar olsun

2
1
yanıtYanıtla
kapak:

Adam olsaydı daha az paraya oynayabileceği bir takıma giderdi ama nerde hayatta akıllanmaz bu adam

yanıt0
yanıt0
JAY JAY ŞUKAÇA:

gençlerin üstüne düşülmesi gerekirken futbola küstürüp kariyerini bitiriyorlar.

1
2
yanıtYanıtla
.:

Kırkpınar güreşlerin e katilsin o zaman .

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title