Haberler

Fenerbahçeli Futbolcular İmza Gününe Katıldı

Fenerium mağazasında düzenlenen etkinlikte taraftarlar futbolculara büyük ilgi gösterdi Kaleci Mert Günok: "Fenerbahçe Kulübü'ndeki takım ruhunu bilmeyen yoktur" Alper Potuk: "Gençlerbirliği'ni yenerek taraftarlarımızı sevindirmek istiyoruz"

Fenerbahçeli futbolcular Moussa Sow, Alper Potuk ve Mert Günok, kulübün resmi GSM hattı Fenercell'in imza gününe katıldılar.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın maraton tribününde bulunan Fenerium mağazasında düzenlenen etkinliğe katılan taraftarlar, futbolculara büyük ilgi gösterdi.

İmza dağıtan ve taraftarlarla fotoğraf çektiren futbolcular, keyifli dakikalar geçirirken, kaleci Mert ile Alper basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Mert, Spor Toto Süper Lig'deki Elazığspor maçından önce Volkan Demirel'e kaptanlık pazubandını takmasının sosyal medyada ilgi görmesi konusunda, "Volkan ağabeyle aramızdaki arkadaşlığı, Fenerbahçe Kulübü'ndeki takım ruhunu bilmeyen yoktur. Kim oynarsa birbirimize destek veriyoruz. Maç öncesi de pazu bandını ben takmıştım. Aslında bu bizim için küçük bir olay. Bu şekilde, sevgi içinde devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

-Alper: "Taraftarlarımızı sevindirmek istiyoruz"

Alper Potuk ise, 29 Eylül Pazar günü deplasmanda Gençlerbirliği'ni yenerek taraftarlarını sevindirmek istediklerini söyledi.

Galibiyet serisini sürdürmek istediklerini kaydeden sarı-lacivertli futbolcu, "Pazar günü önemli bir maçımız var. Son 4 haftada aldığımız galibiyetlerle önemli bir konuma geldik. İstediğimiz şekilde devam etmek için Gençlerbirliği deplasmanından da 3 puanla ayrılmak istiyoruz. Bütün çalışmalarımız bu yönde. Gençlerbirliği'ni yenerek taraftarlarımızı sevindirmek istiyoruz" diye konuştu. - İstanbul

Kaynak: AA / Spor

Alper Potuk Mert Günok Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title