Haberler

Fenerbahçeli Futbolcu Alper Potuk Açıklaması

"Fenerbahçe’ye gelerek ne kadar iyi bir tercih yaptığımı görüyorum"

Fenerbahçe'nin yeni transferi Alper Potuk, sarı-lacivertli takımda olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, " Fenerbahçe'ye gelerek ne kadar iyi bir tercih yaptığımı görüyorum" dedi.

Alper Potuk, FBTV'ye yaptığı açıklamada, takım arkadaşlarının kendisini çok güzel karşıladığını dile getirerek, "Zaten çoğuyla milli takımdan tanışmışlığımız da vardı. Tanışmadığım ve yabancı oyuncularla da çok çabuk sürede kaynaştık. Her şey çok güzel gidiyor" diye konuştu.

Transfer süreciyle ilgili değerlendirmede bulunan Alper, şunları kaydetti:

"Transfer dönemimde bir tercih yapmam gerekiyordu ve bu tercihimi Fenerbahçe'den yana kullandım. Gerçekten burada bulunduğum süre içerisinde ne kadar iyi bir tercih yaptığımı görüyorum. İnşallah her şey iyi bir şekilde devam eder. Şu anda adaptasyon sürecini aşmaya çalışıyoruz. Birbirimizi tanıma sürecindeyiz."

Alper Potuk, Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Ersun Yanal ile daha önce beraber çalıştığını ifade ederek, "İnşallah hem ikimiz hem de Fenerbahçe camiası için hayırlı olur" ifadelerini kullandı. - İstanbul

Kaynak: AA / Spor

Alper Potuk Fenerbahçe Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title