Haberler

Fenerbahçe Ülkerli Oyunculardan Yeni Sezon Değerlendirmesi -İbrahim Kutluay: "Takımdaki Herkesin Elinden Geldiğince Fedakarlık Yapması ve Performansının Yüzde Yüzünü Ortaya Koyması Gerekiyor"

Fenerbahçe Ülkerli Basketbolcular İbrahim Kutluay ve Mirsad Türkcan, Yeni Sezondaki Hedefleriyle İlgili Açıklamalar Yaptı.

Fenerbahçe Ülkerli basketbolcular İbrahim Kutluay ve Mirsad Türkcan, yeni sezondaki hedefleriyle ilgili açıklamalar yaptı.

Kadıköy Belediyesi ve Tepe Nautilus Alışveriş Merkezi'nin düzenlediği eğitime destek kampanyasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan oyuncular, Fenerbahçe-Ülker oluşumunun, 2006-2007 sezonunda hedeflerine ulaşacak bir ekip olacağını kaydetti.

Önemli ve yorucu bir sezonun kendilerini beklediğini, bu nedenle iyi çalışmaları gerektiğini ifade eden İbrahim Kutluay, ''Bu iyi kadromuzu herkesin el birliğiyle sezon sonu şampiyonluğa taşımak istiyoruz. Herkesin elinden geldiğince fedakarlık yapması ve performansının yüzde yüzünü ortaya koyması gerekiyor. Sezon sonu şampiyonluk kupasını ve diğer kupaları kaldırmak istiyoruz'' diye konuştu.

Fenerbahçe'nin kuruluşunun 100. yılı nedeniyle basketbolda da büyük beklentiler olduğunu bildiklerini anlatan İbrahim, Avrupa Ligi hedefleri için de şunları söyledi:

''Avrupa Ligi'nde kolay gruba düştüğümüz söylenemez ama burada kolay grup diye bir beklenti olamaz. Diğer takımların ne kadar şansı varsa bizim de o kadar şansımız var. Grubumuzda ilk 3 için oynayacak bizimle beraber 3-4 takım var. Bundan sonraki turlar için kendimizi avantajlı bir duruma sokabilmek adına, ilk 3'e girmemiz gerekiyor. Bu kadro itibarıyla ve bu oyuncuların kalitesine güvenerek ilk 3'e gireceğimize inanıyorum.''

-MİRSAD TÜRKCAN-

Mirsad Türkcan ise taraftarın da desteğiyle hem Türkiye hem de Avrupa Ligi'nde zirveye oynayacak bir ekip olduklarını kaydederek, ''Uzun geçen kampta iyi bir kondisyon dönemi geçirdik. Fenerbahçe Ülker olarak büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum'' dedi

Fenerbahçe-Ülker oluşumunda ortaya çıkan kadroya yönelik eleştirilerle ilgili bir soruya Mirsad, ''Geçen yıl Ülkerspor için de aynı şeyi söylüyorlardı. Ama biz çok kolay bir şekilde şampiyon olduk. Bu yıl da Fenerbahçe'yi herkes öyle değerlendiriyor ama biz iyi bir takım olacağız'' şeklinde yanıt verdi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title