Haberler

Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu: Benfica Maçında Detaylar Belirleyici Olacak

Güncelleme:

Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu, Benfica maçı öncesinde düzenlediği basın toplantısında, "Benfica maçında detaylar belirleyici faktör olacak." dedi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu ve kaptan Volkan Demirel, Benfica maçı öncesi basın toplantısında açıklamalar yaptı.

İşte Phillip Cocu'nun açıklamaları:

"Yarın kendi sahamızda farklı bir maç oynayacağız. Benfica stadında çok güzel bir atmosfer vardı ama bu kez bizim taraftarımız önünde oynayacağız. Ligdeki maçımızda taraftarımız burayı nasıl bir hale getirebileceğini gösterdi. Birlikte olmaya mecburuz. Maksimum seviyemizde performans göstermeye mecburuz. Kazanmak için sahada olacağız. Kazanarak, bir üst tura adımızı yazdırmak istiyoruz."

"BENFICA'YA KARŞI DETAYLAR BELİRLEYİCİ OLUR"

"İlk maçta benim için sürpriz yoktu. Daha önceki maçlarında da böyle oynuyorlardı. Rakibimiz hızlı ve hücumcu bir takım. İlk yarıda iyiydik. İkinci yarıda baskıyla birlikte oyunu geride kabul ettik. Kendi sahamızda kalemize yaklaşmalarına izin vermemeliyiz. Benfica ile oynuyorsanız detaylar belirleyicidir. Umuyorum yarın detaylar bizden yana olur."

"BENFICA HÜCUM OYNAMAYI TERCİH EDERSE..."

"Bursaspor'la oynuyorsak, Benfica maçını düşünmem. Oyuncularımızın da bunu düşünmelerini istemem. Ama o maçta iyi oynayan oyuncularımızın performansı, yarınki maça dair düşündüklerimizi etkileyebilir.

Eğer Benfica yarın hücum oynamayı tercih ederse, arkada bize daha fazla alan bırakacaklar demektir. Eğer savunmayı ön planda tutarlarsa, o zaman da bizim bir şeyler üretebilmek için çok yaratıcı olmamız gerekecek."

ELİF ELMAS VE BARIŞ ALICI 11'DE OLACAK MI?

"11'de kimin oynayacağıyla ilgili görüş belirtmek istemiyorum. Bu taktik bir meseledir. Benfica'nın en çok istediği şey budur herhalde. Farklı karakterde oyuncularımız var. Elimizdeki seçenekler çok farklı. En önemlisi bizim için takım! Hiçbir oyuncu takımdan daha önemli değil. Barış ve Eljif yarın ilk 11'de olacak mı? Bu da sürpriz olsun size."

"İLK MAÇ GİBİ İLGİ ÇEKİCİ OLACAK! GÜÇLER DENK"

"Jonas büyük bir oyuncu ama başka büyük oyuncuları da var. "Jonas olmadan da Benfica iyi bir takım. Başka iyi oyuncuları da var. Üst düzey bir takım Benfica. O yüzden buradalar. İlk maç gibi ilgi çekici olacak bu maç. İki takımın gücü birbirine denk. İyi bir sonuç alabilmemiz için son ana kadar mücadele etmemiz gerekiyor."

"ISLAM SLIMANI'NİN ZAMANA İHTİYACI VAR"

"Slimani'ye biraz zaman vermemiz gerekiyor, adapte olması gerekiyor. Bir forvet oyuncusu, tipik bir 9 numara. Soldado gibi. Elimizde Alper var, farklı yerlerde de oynayabilir. Fakat, Slimani 9 numara. Çok mutluyuz aramızda olduğu için."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Phillip Cocu Fenerbahçe Benfica Spor Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Bakmadan Geçme

14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Barcelona Real Sociedad maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Barcelona R.Sociedad maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Barcelona Real Sociedad maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona R.Sociedad maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

500

Yorumlar (5)

seko:

şifreyi D-Smartamı giriyoruz akşam :)

4
0
yanıtYanıtla
hırsıza , dolandırıcıya, gaspçıya ceza:

ŞİFRE ÇÖZÜLMÜŞ İŞ TAMAM. . BİZİM YALAKA, BESLEME FENER MUHABİRLERİ YİNE İŞ BAŞINDALAR. . YİNE BAŞLADIK OYNAMADAN ŞİFRE ÇÖZÜMLERİYLE TUR ATLAMAYA. OYUN OYNAMADAN MASA BAŞI KURGULARLA ŞAMPİYON OLMAYA. . FENER NE ZAMAN BU BESLEME MUHABİRLERDEN KURTULURSA İŞTE O ZAMAN BAŞARILARA ULAŞACAKTIR.

2
1
yanıtYanıtla
Cimbomlu:

Zaten elenecek.Ilk 11de kimin oynamasının ne önemi var.

0
3
yanıtYanıtla
Turan:

Şifreleri söylüyorum toplanın. Her 5 dakikada bir PAINKILLER ve maçın başından itibaren de CATCHME, yorulunca da TURTLE kullanın. Hhafahshf

0
1
yanıtYanıtla
VARDAR OVASI:

coco taktikleri suni aykuttan alıyor. :))) en sevdiğim şarkı vardar ovasııı, vardar ovasııı kazanamdım şike parası

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title