Haberler

Fenerbahçe Paf Takımı, Antalya Kampında

Antalya'nın Kemer İlçesi'nde Kamp Yapan Fenerbahçe Paf Takımının Oyuncularına, Kaldıkları Otelin Danışmanları Tarafından 'Bilinçaltı Eğitimi' Verildi. Yetkililer, Otel Yöneticilere Verdikleri Bu Eğitimi Fenerbahçeli Futbolculara da Başarıyla Uyguladıklarını Söyledi.

Antalya'nın Kemer İlçesi'nde kamp yapan Fenerbahçe PAF takımının oyuncularına, kaldıkları otelin danışmanları tarafından 'Bilinçaltı Eğitimi' verildi. Yetkililer, otel yöneticilere verdikleri bu eğitimi Fenerbahçeli futbolculara da başarıyla uyguladıklarını söyledi.

Fenerbahçe İkinci Başkanı Nihat Özdemir'e ait Kemer'de bulunan Limak Limra Otel'de kamp yapan Fenerbahçe PAF takımı yalnızca bedensel değil zihinsel eğitime de tabi tutuluyor. Limak Oteller zinciri yöneticilerine uygulanan eğitim programı Fenerbahçe PAF takımına da uygulanmaya başladı.

Limak Otelleri Genel Koordinatörü Hakan Saatçioğlu, "Limak Otelleri'nde çalışan yöneticilerimize vermiş olduğumuz bilinçaltı eğitim programı, çalışanlarımızdan büyük bir ilgi görmüştü. Bu eğitimi yaklaşık 1 aydır tüm personelimize veriyoruz. Bu eğitimin yönetici arkadaşlarımıza son derece faydalı olduğunu gördük. 1 haftadır otelimizde ağırladığımız Fenerbahçeli futbolculara da bu eğitimi vermeyi istedik" diye konuştu.

Bu eğitimi alanların hem iş hem de özel yaşamında çok büyük fayda sağladığını aktaran Saatçioğlu, "Takımımıza da bu eğitimin çok büyük katkıları olacağını düşünüyorum" dedi.

Fenerbahçe PAF Takımı Sorumlusu Mehmet Hacıoğlu "Limak Oteller zinciri bizi gerçekten muhteşem bir şekilde ağırladı. Kampımızın artık son günü ve ayrılmadan önce de futbolcularımıza üst düzey yöneticilere uygulanan bir gelişim programı uyguluyorlar. Eğitimin özellikle oyuncuların kendilerini geliştirmeleri adına çok faydalı olacağına inanıyorum. Biz Fenerbahçe Futbol takımı olarak her zaman yenilik ve gelişmelere açık olduk. Bundan faydalanmak için de elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

Tesisin eğitim danışmanı Mustafa Kemal Mert ise "Futbolcular, pozitif bilimle aldıkları bu eğitimi oyunlarına nasıl yansıtabilirler, nasıl daha aktif olabilirler, özet olarak bilinçaltı eğitimimiz bunu amaçlıyor. Bu eğitimin sonuçlarını alacaklarına eminiz" yorumunu yaptı. dedi

Tesisin toplantı salonunda düzenlenen eğitimi PAF takımı oyuncuları büyük bir dikkatle takip etti.

FENERBAHÇE PAF TAKIMI GOL YAĞDIRDI

Bu arada Fenerbahçe PAF takımı, amatör küme süper liginde 3'ncü lige çıkma mücadelesi veren Kemerspor'u 5- 0'la geçti.

Amatör küme süper liginde mücadele eden Kemerspor ile hazırlık maçı yapan Fenerbahçe PAF Takımı, göz doldurdu. Yazdan kalma güneşli bir havada yapılan ve çekişmeli anlara sahne olan maçta, Fenerbahçe PAF takımı farklı galibiyete gitmesini bildi. İlk yarıyı 3-0 önde kapatan Fenerbahçe, ikinci yarıya sığdırdığı 2 golle maçtan 5- 0 galibiyetle ayrıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title