Haberler

Fenerbahçe Kulübü'nden Açıklama

Fenerbahçe Kulübü, Genel Kurulu Oluşturan Kişi ve Kurumların Futbol Federasyonu'nu Seçimli Olağanüstü Genel Kurulu Toplantıya Çağırma Konusunda Başlattığı İnisiyatife Gerekli Her Türlü Katkıyı Sağladığını Belirtti.

Fenerbahçe Kulübü, genel kurulu oluşturan kişi ve kurumların Futbol Federasyonu'nu seçimli olağanüstü genel kurulu toplantıya çağırma konusunda başlattığı inisiyatife gerekli her türlü katkıyı sağladığını belirtti.

Sarı-lacivertli kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, Fenerbahçe Kulübü'nü genel kurulda temsil eden delegelerin ortak çağrı metnini imzaladığını ve kronikleşen problemlerin çözümü için oluşturulmaya çalışılan müşterek platformun genişletilmesi konusunda da üzerlerine düşen sorumluluğu yerine getirdiği belirtilerek, "26 Aralık 2006 tarihinde yaptığımız yazılı açıklamada futbolun ortak yüksek değerlerine her zaman ve her kademede katkı sağlamaya, sorumlu aile bireyi olarak görev ve yükümlülüklerimizi eksiksiz yerine getirmeye amade olduğumuzu açıklamıştık. Aynı açıklamada Türk futbolunda yaşanan sorunların çözümünün ancak futbol ailesini oluşturan tüm kişi ve kurumların biraraya gelmesi ve ortak çözüm üretmesi ile mümkün olabileceğine dikkat çekmiş ve federasyon genel kurulunu oluşturan tüm kulüp ve kuruluşları içine alan bir çözüme ve buna ilişkin yapılacak çalışmaya her türlü katkıyı vermeye hazır olduğumuz bildirmiştik. Bu bağlamda genel kurulu oluşturan kişi ve kurumların TFF'yi seçimli olağanüstü genel kurulu toplantıya çağırma konusunda başlatmış olduğu inisiyatife gerekli her türlü katkıyı söz verdiğimiz üzere sağlamakta olduğumuzu, kulübümüzü TFF Genel Kurulu'nda temsil eden delegelerin ortak çağrı metnini imzaladığını ve kronikleşen problemlerin çözümü için oluşturulmaya çalışılan müşterek platformun genişletilmesi konusunda bize düşen sorumluluğun yerine getirildiğini ve bundan sonra da getirileceğini spor kamuoyunun bilgilerine sunarız" denildi.

(İY-İY-FS-FS-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title