Haberler

Fenerbahçe Erol Bulut'la sezon sonuna kadar yola devam edecek

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin Göztepe mağlubiyeti sonrası eleştiri okları teknik direktör Erol Bulut'a yöneldi. Son 3 haftada 2 mağlubiyet alan Fenerbahçe'de Erol Bulut'un geleceği sorgulanmaya başlandı. Sarı-lacivertli yönetimin sezonu Erol Bulut'la tamamlayacağı ancak sezon sonunda 46 yaşındaki teknik adamla yollarını ayıracağı kaydedildi.

Fenerbahçe, Süper Lig'in 26. haftasında Kadıköy'de Göztepe'yi konuk etti. Sarı Lacivertliler, Halil Akbunar'ın golüne engel olamadı ve sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. Şampiyonluk yarışındaki en büyük rakiplerinden Galatasaray'ın zorlu Aytemiz Alanyaspor deplasmanında galip geldiği haftada 3 puan kaybeden Fenerbahçe'de Trabzonspor maçı öncesi moraller bozuldu.

Fenerbahçe'nin Göztepe mağlubiyeti sonrası eleştiri okları teknik direktör Erol Bulut'a yöneldi. Son 3 haftada 2 mağlubiyet alan Fenerbahçe'de Erol Bulut'un geleceği sorgulanmaya başlandı.

DEĞİŞİKLİK DAHA KÖTÜ SONUÇLARA YOL AÇABİLİR

Fenerbahçe'de Erol Bulut'un geleceği tekrar tartışmaya açıldı. Göztepe mağlubiyeti sonrası yol ayrılığı gündeme gelse de henüz böyle bir karar alınmadı. Bunda en önemli etkenlerden biri Ali Koç ve yönetiminin istikrar sözüyle göreve gelmesi.

Kamuoyunda genel beklenti Erol Bulut ile yolların ayrılması yönünde olsa da yönetim henüz üçüncü yılına girmeden 5. teknik direktör ile yol ayrımına gitmek istemiyor, değişikliğin daha kötü sonuçlar açabileceği belirtiliyor.

Sarı-lacivertlilerde yönetim şu anda iyi bir teknik direktör bulmanın zor ve maliyeti olacağı görüşünde hemfikir. Ayrıca yine bir uyum süreci söz konusu olacak. Bu nedenle sarı-lacivertliler sezon sonuna kadar Erol Bulut ile yola devam etmekte ısrarcı. Ayrıca sık sık hoca değişikliği yapmanın kulüp ve yönetimin imajı açısından olumsuz bir durum oluşturabileceği düşünülüyor.

(Milliyet)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Erol Bulut Kadıköy Spor Haberler

500

Yorumlar (28)

ALBAK HOLDİNK:

HOCAM SENİN SUCUN YOK İMAMOGLU O STADA GELDİKTEN SONRA GELEN GECEN BİZİ YENİYO SENLİK DURUM YOK

21
23
yanıtYanıtla
embesil:

Ne diyon değişik.

yanıt8
yanıt3
MEMET33:

BİZ GALATASARAYLILAR İÇİN, ALİ KOÇE VE KARBONAT EROL KIRMIZI ÇİZGİMİZDİR. EROLA SÖYLENEN HER KEM SÖZÜ ÜSTÜMÜZE ALIRIZ. ÇOK YAŞA ALİ KOÇ VE EROL. . . .

9
3
yanıtYanıtla
1907:

İnsanın Allahından korkması güzel

yanıt3
yanıt0
FB34:

Iyi espri olmuş. Bunlar güzel şeyler.

yanıt1
yanıt0
Günü birlik düşünüyoruz:

Penaltılar da Alpay kaleye geçsin ters köşe olmaya alışık:))

6
4
yanıtYanıtla
FutbolSever:

işin aslı bir takımın bir hocası olur emre hoca volkan hoca caner hoca erol hoca. . sosa topun başına gelıyor caner kendi geriliyor sosa bırakıyor hoca caneri oyundan alıyor caner hocaya sövüyor. .

9
0
yanıtYanıtla
DOGRUSU:

Senede 2-3 teknik direktör değiştirdiren takımların akıbeti belli. Bir teknik direktörün kadrosunu oyununu oturtması en az 2 sene verilmeli

5
4
yanıtYanıtla
SAMET:

hocam mesut ile sosa aynı anda oynamaz bunu bilmen lazım

5
3
yanıtYanıtla
YANLIŞSA DEKİ YANLIŞ:

FENER ADAM ALAMADI ADAM HELE BİR (GELEGEK YIL ÇÖPE ATMAK ÜZERE) 25 30 ADAM DAHA ALAYDI SİZ GÖREYDİNİZ

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title