Haberler

    Fenerbahçe'den İmza Şov!

    Fenerbahçe yeni transferleri Nabil Dirar, Carlos Kameni ve sözleşme yenilen oyuncuları Volkan Demirel ve Hasan Ali Kaldırım için imza töreni düzenledi.

    Fenerbahçe yeni transferleri Nabil Dirar, Carlos Kameni ve sözleşme yenilen oyuncuları Volkan Demirel ve Hasan Ali Kaldırım için imza töreni düzenledi.

    İMZA TÖRENİNDE KAZA

    İmza toreni sırasında küçük bir kaza yaşandı. Yayın ışıklarından biri imza törenini izleyen Aykut Kocaman'ın hemen arkasına düştü.

    VOLKAN DEMİREL: 40 YAŞINA KADAR OYNAMAK İSTİYORUM

    Herkes hoşgeldiniz, hayırlı sezonlar diliyorum. Bundan başka bir şey düşünmedim. 15 yıldır hizmet ettiğim, gönülden hizmet ettiğim kulübe imza attı. Hem Fenerbahçe için hemde kendim için hayırlı uğurlu olsun diyorum. Gönülden Fenerbahçe'ye bağlıyım. Bedenim, ruhum ve aklım el verdiği sürece bu kulübe hizmet etmek istiyorum. 40 yaşına kadar oynamak istiyorum. Biz burada tek hedef için çalışıyoruz. Kim iyi olursa sahaya çıkacaktır. Müjdat Yetkiner'in rekorunu kırmak istiyorum.

    HASAN ALİ KALDIRIM: HAYATIMIN EN ÖNEMLİ İKİNCİ İMZASI

    Fenerbahçe'ye attığım ilk imzam hayatımdaki en önemli imzaydı. Şimdi attığım da hayatımdaki en önemli ikinci imza. Çok mutlu ve gururluyum. Fenerbahçe her sene şampiyonluğu hedefleyen bir kulüp. Bundan dolayı geçen sene eleştiriler olmuş olabilir. Taraftarlardan kötü geri dönüşler oldu, bunu değiştirecek olan da biziz. Yeni hocamızla taraftarı yeniden kazanarak sezona girmeliyiz. Dönem dönem kötü performanslar olabilir, sonuçta makina değiliz. Ama elimizden geleni yapacağımızı söyleyebilirim.

    (Kısalan saçlarıyla ilgili) Kıyamıyordum saçlarıma. Ameliyat da geçirdim. Onun ardından daha iyi olduğunu düşünüyorum saçlarımın. İmza sürecinde medyada farklı dedikodular çıktı. İki kez görüştüm sadece. İmzayı attım, gerisi teferruat.

    NABİL DİRAR: İZ BIRAKMAK İSTİYORUM

    Buraya kupalar kazanmak için geldim. Kariyerimin son dönemlerine yaklaşıyorum. İyi işler yapmak istiyorum. Umarım bu süreçte Türkiye'de iyi izler bırakırım. Umarım bu kulübü destekleyen hiç kimseyi hayal kırıklığına uğratmam. Monaco-Fenerbahçe maçında karşımızda iyi bir takım bulmuştuk. Maçın sonunda kazanan taraf biz olmuştuk. Fenerbahçe avantajı eline geçirmişti ama 3-1'i yakalamıştık. Bence Fenerbahçe turu ilk maçta kaçırmıştı.

    Defansta oynamayı savunma katkısı yapmayı seviyorum. Geçen sezon sağ kanatta görev yapmıştım, daha sonra bek oynamaya devam etmiştim. Burada önemli olan hocanınn kararı, o görev verecektir. Benim yapmam gereken nerede oynarsam oynayayım takıma katkı vermek.

    Türkiye Ligi'ni yakından takip ettiği dönemlerden en beğendiğim isim Hasan Şaş. Onun stilini çok beğeniyorum.

    KAMENİ: VOLKAN DEMİREL VE MEHMET TOPAL'A TEŞEKKÜR EDERİM

    Fenerbahçe gibi büyük bir kulübün parçası olmak benim için keyif verici bir durum. Fenerbahçe'nin dünyanın en büyük kulüplerinden biri olduğunu bilerek geldim. Türkiye'nin de en büyük kulübü. Teknik heyetin istekleri doğrultusunda elimden geleni yapacağım. Buranın sembol isimleri Volkan Demirle ve Mehmet Topal'a teşekkür ediyorum. Kollarını açarak beni karşıladılar. Webo, Sow, Emenike gibi isimler burada forma giydi, onlardan da güç oldu. Dualarım her şeyin iyi gitmesi yönünde.

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Volkan Demirel Fenerbahçe Türkiye Spor Haberler

    Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

    Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

    İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

    İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

    Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

    Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

    Bakmadan Geçme

    13 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Kavurma yaparken nelere dikkat edilmeli? Sert olmaması için ne yapmalı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 13 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 13 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI MAÇI NEREDE OYNANACAK? ZTK hangi statta ne zaman oynanacak? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! 2024'te En Kolay İş Bulan Meslekler Hangileri? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! ÇİKOLATA KİSTİ NEDİR? Çikolata kisti (Endometriozis) neden olur, belirtileri neler? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 13 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 14 Mayıs Salı 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 14 Mayıs burç yorumları nedir? Kişisel farkındalık nasıl artırılır? Farkındalığı artırmak için neler yapılabilir?
    Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

    Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title