Haberler

Fenerbahçe'de Yeni Yönetim Mazbatasını Aldı

Aziz Yıldırım Başkanlığında Seçilen Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri, Bugün Yapılan İlk Toplantıda Mazbatalarını Alarak Resmen Göreve Başladılar.

Aziz Yıldırım başkanlığında seçilen Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri, bugün yapılan ilk toplantıda mazbatalarını alarak resmen göreve başladılar.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda bulunan kulüp binasında gerçekleştirilen toplantı sonrası, yöneticiler Nihat Özdemir ve Ali Koç, basın mensuplarına açıklamada bulundu.

Aragones'in kulübe gelerek yaptığı görüşmeyle ilgili olarak Özdemir, ''Biliyorsunuz, şu andaki hocamızdır. Sözleşmesi devam etmektedir. Sayın başkan ve yönetim kuruluyla görüşme için her zaman kulübe gelebilir ve görüşmeler yapılabilir'' açıklamasını yaptı.

Özdemir, ''Aragones gidecek mi, kalacak mı?'' sorusuna ise ''Şu anda herhangi bir şey söylememiz söz konusu değildir'' yanıtını verdi.

Ali Koç ise yaptığı açıklamada, son yıllarda Fenerbahçe'de transferle ilgili gelişmelerin tamamlandıktan sonra açıklandığını ifade ederek, ''Herhangi bir spekülasyona maruz kalacak açıklamamız veya haber sızdırmamız olmamıştır. Tabii ki hocamız geldi, bizimle görüştü. Lig sonuçlandı, oyuncular ve teknik kadro tatile çıkacaktır. Bunlarla ilgili gerekli görüşmeler yapılıyor. Nihai kararlar alındığı zaman da sizlere açıklanacaktır'' diye konuştu.

Kaynak: AA / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title