Haberler

    Fenerbahçe'de Hayal Kırıklığı

    UEFA Avrupa Ligi D Grubu'nda Hırvatistan deplasmanında Dinamo Zagreb'e 4-1 yenilerek, ağır bir yenilgi alan Fenerbahçe, sezona çok kötü bir performansla başlayarak taraftarlarını üzdü.

    Sezona yeni bir yapılanmayla teknik direktör Phillip Cocu yönetiminde  başlayan sarı-lacivertliler, oynadığı 8 resmi maçta aldığı 5 yenilgiyle istediği  performansın çok uzağında kaldı.
    UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Portekiz ekibi Benfica'ya  elenen Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'e Bursaspor galibiyetiyle başlamasına  rağmen aldığı üst üste 3 yenilgiyle tarihinin en kötü sezon başlangıcını  gerçekleştirdi.
    Süper Lig'in 5. haftasında Atiker Konyaspor deplasmanından 1-0'lık  galibiyetle dönerek nefes alan sarı-lacivertliler, UEFA Avrupa Ligi'nde de hiç  beklemediği farklı bir yenilgiyle karşılaştı.
    Fenerbahçe, Hırvatistan'da Dinamo Zagreb karşısında aldığı 4-1'lik  yenilgi ve ortaya koyduğu futbolla taraftarlarını üzdü.
    Geçen sezonun çok gerisinde
    Sarı-lacivertli takım geçen sezon çıktığı 47 resmi maçta 7 yenilgi  yaşarken bu sezon daha 8 müsabakada bu istatistiğe yaklaştı.
    Geçen sezon Süper Lig'de 4, Ziraat Türkiye Kupası'nda 1 yenilgi alan Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde ise Makedon temsilcisi Vardar'la eşleşmesinde  ise 2 mağlubiyet yaşadı.
    Sarı-lacivertliler bu sezon ise henüz 8 maçta 5 yenilgi alırken,  sadece 2 galibiyet elde edebildi.
    UEFA Şampiyonlar Ligi'nde elenen UEFA Avrupa Ligi'ne de yenilgiyle  başlayan Fenerbahçe, Süper Lig'de de 5 maçta 3 yenilgi alarak beklentilerin  uzağında kaldı.
    Gol oranı düştü
    Fenerbahçe geçen sezon 47 resmi maçta, biri hükmen 3-0 olmak üzere  toplam 106 gol kaydetti.
    Geçen sezon 2.2 gol ortalaması elde Fenerbahçe'nin bu sezon ortalaması  ilk 8 maçta 0.87'ye düştü. Söz konusu 8 maçta sadece 7 gol atabilen Fenerbahçe, 3  karşılaşmada ise rakip fileleri havalandırmayı başaramadı.
    Sarı-lacivertliler, geçen sezon Aykut Kocaman yönetiminde ise 47 maçın  sadece 4'ünde gol bulamamıştı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Hırvatistan Fenerbahçe Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title