Haberler

    Fenerbahçe'de Damien Comolli Görüşme Odasına

    Güncelleme:

    Başkan Ali Koç ve kurmayları, Fenerbahçe'nin kötü gidişi nedeniyle, Sportif Direktör Damien Comolli ile bir görüşme gerçekleştirdi.

    Takımın son olarak Avrupa Ligi gruplarındaki ilk maç olan Dinamo Zagreb karşısında sahadan 4-1'lik yenilgiyle ayrılması sonrası Başkan Ali Koç ve kurmaylarının, Sportif Direktör Damien Comolli ile bir görüşme gerçekleştirdikleri öğrenildi.

    Başkan Koç'un, takımın kötü performansından dolayı mutsuz olduğu ve bu durumun nedenlerini içeren bir raporu, Comolli'den istediği öğrenildi. Fransız futbol adamının ise hazırlayacağı raporla derbi sonrası yönetimle bir kez daha görüşeceği ifade edildi.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
    500

    Yorumlar (4)

    portakalci-alikoc:

    ali kocun hollandali balonu

    4
    1
    yanıtYanıtla
    Insan:

    Kendi Millet olan Hocalara güvenmeyen yöneticiler istemiyoruz. Realer die boyu her Takım da 10,15 yabancı futbolcu var bizim Mehmetler nerde Sans bulacak.

    2
    0
    yanıtYanıtla
    devletmalideniz:

    kendi derken ali koc yahudi asilli is bankasi paralari sag olsun pakistanli müslümanlarin osmanliya yardim para altuinlari

    yanıt3
    yanıt1
    barış soykan:

    ali koç kendine yazık ediyor cocu yu uyarsın gençler neden koşmuyor ben olsam haftada 3 gün kros yaptırırım koşmayana forma yok derim

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title