Haberler

Fenerbahçe Başkan Adayı Ali Koç, Taraftarın Desteğiyle Mest Oldu

Güncelleme:

Fenerbahçe başkan adayı Ali Koç, "Bayrak asanlar, t-shirt yaptıranlar, video hazırlayanlar, "Ali Koç Geliyor" kampanyasını yapanlar... Bunlar inanılmaz şeyler." dedi.

Fenerbahçe başkan adaylarından Ali Koç, Mersin'de katıldığı bir organizasyonda açıklamalarda bulundu.

Ali Koç, Euroleague'de finali kaybeden Fenerbahçe Doğuş'a teşekkür ederken, kendisine seçim sürecinde destek verenleri de unutmadı.

"BİZE YAŞATTIKLARI DUYGU İÇİN TEŞEKKÜRLER"

"4 yıldır üst üste Final Four'dayız, 3 senedir final oynuyoruz. Gönül isterdi ki güne Euroleague şampiyonu olarak başlayalım. Bize yaşattıkları bu duygu için Dünyanın En Güzel Takımı'na teşekkürler."

"Burada bir teşekkürde bulunmak istiyorum. Bayrak asanlar, t-shirt yaptıranlar, video hazırlayanlar, 'Ali Koç Geliyor' kampanyasını yapanlar... Bunlar inanılmaz şeyler. Bazen biz bile anlamakta güçlük çekiyoruz. Ne kadar teşekkür etsek azdır!"

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Fenerbahçe Ali Koç Mersin Doğuş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı?
500

Yorumlar (25)

MY~:

Ali Koçun yaşı kadar Aziz başkanın tecrübesi var. . Ali koç haddini bilsin Aziz BAŞKAN YOLA DEVAM ETSİN

8
28
yanıtYanıtla
Kalafatçı:

Kesin gs.li

yanıt4
yanıt0
GİDİCİ:

GEL BABA YAAAAA. BEKLETME . ALEM FENER GÖRSÜN. STATLAR DOLSUN. .

8
4
yanıtYanıtla
Ferhat:

Ali koç mesela demiş ki dünyanın en güzel takımı, bu fenerlilerde böyle bir kafa yapısı var. Hiçbir cacık olmadıkları halde kendilerini en büyük görme özelliği . Bu özellikten dolayı takımlarına gelen futbolcular performans sergileyemiyor çünkü yönetimleri ilginç . Sürekli kendini öven ama hiçbir şey olamayan bir takım. Futbolcularda anlam veremiyor kim bunlar diyor şampiyonluk yok vs yok. Neye güvenerek bunlar bu kadar kasıntı konuşuyor diyor. Fenere gelen futbolcuların kafasındaki temel düşünce bu :D

7
5
yanıtYanıtla
NURİ:

FERHAT FENER BÜYÜKLÜĞÜNDE BİR TAKIM SÖYLE KENDİ STADINI YAPAN ZOR GÜNDE FORMA YI SÜLALESİNE SATIN ALI KLÜBE DESTEK OLAN FETÖYE HÜKÜMETE YASLANMAYAN SADECE KENDİ KAYNAKLARI İLE AUAKTA DURAN TEK TAKIM ÖTESİ YOK.

yanıt0
yanıt0
NURİ:

KAÇ YILDIR FENERİ YENEMİYORSUNUZ HABERİN VARMI VARDIR UMARIM YOKSA BABANA SOR. SENDE EZİKLİK HASTALIĞI BAŞLAMIŞ

yanıt0
yanıt0
..:

ALİ KUZU BAŞGAN FENEVBAZE ŞAMPUAN

1
10
yanıtYanıtla
MELİSA:

AZİZ YILDIRIM ALİ KOÇA BAŞKANLIĞI KENDİSİ DEVREDERSE GENE KENDİSİ KAZANACAK, ANCAK HIRSI VE VAZGEÇİLMEZ SAHİPLENME DUYGUSU KAYBETTİRECEK AZİZ YILDIRIM A, EĞER DELEGELERİ SATIN ALMASSA BAŞKAN AN İTİBARİYLE ALİ KOÇ TUR. . . MÜJDELER OLSUN O ZAMAN FENERBAHÇEYE ARKADAŞLAR. . .

9
0
yanıtYanıtla
Ferhat:

Artık futbolcu fiyatları yüksek ali koç da gelse sakıp sabancı da gelse bi halt yiyemez . paramızda değer diye bir şey kalmadı. Ali koçun kuracağı kadro çok işe yarayacak bir kadro olmaz. Şuan mevcut kadrolar zaten birbirine yakın . Ali koç gelse ne olacak takımın tamamını mı değiştirecek yada değiştirdi diyelim o takım tutacak mı ? :D Ben size söyliyeyim 4 büyükler arasında futbola en çok para harcayan kulüp fenerbahçe hayvan gibi para harcıyorlar ama olmuyor çünkü adamlar takım kurma becerisi yok

5
4
yanıtYanıtla
Kalafatçı:

Taraftar azizden soğudu artık.aziz tekrar seçilirse Ronaldoyu da alsa taraftar stada gitmez.aziz takımla ve hocalarla çok oynadı.mesela Ersun başarılıydı aziz adamın özel hayatına kadar girdi.aziz futbol içinde kendini ön planda tuttu.Bu yüzden başaramadı.baskette işi ehline verdi.ama futbolda herşeye karıştı.aziz için bundan sonra çekilip saygın olarak hatırlanmak olur.daha ilerisi taraftala antipatiklik olur.taraftar artık azizi istemiyor!gitmedi en hayırlısı...

9
0
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title