Haberler

Fenerbahçe 2 Haftalık Galibiyet Hasretine Son Verdi

Fenerbahçe, Turkcell Süper Ligi'nin 29. Haftasının Açılış Maçında Gaziantepspor'u Deplasmanda 2-0 Mağlup Ederek, İki Haftalık Galibiyet Hasretine Son Verdi.

Fenerbahçe, Turkcell Süper Ligi'nin 29. haftasının açılış maçında Gaziantepspor'u deplasmanda 2-0 mağlup ederek, iki haftalık galibiyet hasretine son verdi.

Gaziantepspor Teknik Direktörü Erdoğan Arıca, karşılaşma sonrasında düzenlediği basın toplantısında, sahada iyi mücadele ettiklerini, ancak çok kötü 2 gol yediklerini belirterek, "Orta sahada iyi oynadık. Ama yine gol yollarında fazla üretken olamadık. Savunma hatalarından çok kötü 2 gol yedik. Biz de şanslar bulduk, ama değerlendiremedik. Sonuçta kaybettik" dedi.

Penaltı pozisyonuyla ilgili izledikten sonra bir değerlendirme yapacağını kaydeden Arıca, hakemle ilgili yorum yapmadı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Arthur Zico ise çok zor bir maçı kazandıkları için mutlu olduklarını kaydederek, "Bugün maçın çok zor olacağını tahmin ediyorduk. Maç kolay değildi. Oyuncularımız iyi oynadı. Alex'in kafa şutu direkten dönmese çok daha farklı olabilirdi. Son 10 dakikada çektiğimiz sıkıntıları yaşamayabilirdik" diye konuştu.

Kaleci Serdar'ın çok iyi bir maç çıkardığını dile getiren Zico, "Serdar çok iyi dönem geçiriyor, çıkardığı toplar çok iyiydi. Bu zor deplasmandan 3 puan çıkardığımız için mutluyuz" şeklinde konuştu.

Brezilyalı teknik adam, penaltı pozisyonuyla ilgili olarak ise şunları söyledi:

"Daha önce de benzer pozisyonlar oluyordu. Bugün yine gayet açıktı. Ceza alanı içinde kalecinin müdahalesinin cezası penaltıydı, bu verildi."

Fenerbahçeli futbolcular ise karşılaşma sonrasında herhangi bir açıklama yapmadı.

(TB-ST-İK-MEF-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title