Haberler

Feldkamp, Favori Olduklarını Kanıtlamak İstiyor

Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, Fc Sion'la Yapacakları Maçta Favori Olduklarını Kanıtlamaları Gerektiğini Belirterek, Tercihinin Avrupa Kupası Maçlarını Televizyondan İzlemek Değil Sahada Oynamak Olduğunu Söyledi.

Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, FC Sion'la yapacakları maçta favori olduklarını kanıtlamaları gerektiğini belirterek, tercihinin Avrupa kupası maçlarını televizyondan izlemek değil sahada oynamak olduğunu söyledi.

UEFA Kupası 1. turunda yarın deplasmanda İsviçre'nin FC Sion takımıyla yapacakları karşılaşmayla ilgili olarak Cenevre Stadı'nda bir basın toplantısı düzenleyen Feldkamp, basın mensuplarının FC Sion Teknik Direktörü Alberto Bigon'un yaptığı açıklamada Galatasaray'ı favori gösterdiğini hatırlatması üzerine, "İyi bir hocaymış. İyi bir hocanın

yapması gereken bir açıklamayı yapmış. Biri sizi favori olarak gösteriyorsa, biz de o gücümüzü yarın sahada kanıtlamalıyız. Bunun bir rövanşı da var, İstanbul'a geldiklerinde biz de onları favori gösteririz. Böylece 1-1'lik bir favori gösterme durumu olur. Turu geçme şansınız varsa, o şansı değerlendirmeniz gerekir. Avrupa kupasında mücadele etmek yalnızca sportif değil, ekonomik kazanç da sağlar. Benim tercihim Avrupa kupası maçlarını televizyondan izlemek değil, sahada oynamaktır" diye konuştu.

FC Sion maçının ardından hafta sonu da ligde mücadele edeceklerini hatırlatan Alman teknik adam, bu nedenle bazı oyuncularını dinlendirebileceğini kaydederek, "Okan dün antrenmanda sakatlandı. Onun dışında çok iyi durumda olduklarını düşündüğüm 20 oyuncum var. Yarınki maçtan 3 gün sonra bir lig maçı var. Bunu gözönünde bulunduracağım, kimi oyuncuları dinlendirme yoluna gidebilirim'' şeklinde konuştu.

Transfer döneminin kapandığının altını çizen Feldkamp, bazı oyuncularla ilgili yapılan transfer spekülasyonlarından rahatsızlık duyduğunu dile getirerek, "Yeni oyuncu alamayız ama oyuncular da gidemez. Hasan gibi, Ümit gibi oyuncuların gitmek istediklerini yazıyorsunuz, bunun mümkün olmadığını söylüyorum. Ocak ayına dek kimse gidemez. Ben bile memnun olmayıp, gitmek istesem gidemem. Yönetim kuruluyla transferle ilgili hiç konuşma yapmıyoruz. Önümüzdeki dönemde bu konuyla ilgili açıklamalar olursa bana

söyleyin. Şu an elimde olan futbolcularla yeni transfer dönemine dek yapılabileceğimin en iyisini yapmak istiyorum'' ifadelerini kullandı.

Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, "FC Sion maçı öncesinde ligde Konyaspor karşısında aldığınız 6-0'lık galibiyetten rahatsızlık duyuyor musunuz?" şeklindeki soruya ise, "Eğer 2-0 yitirseydik, bu beni rahatsız ederdi. O maçta 6'nın üstünde 8 gol atsaydık, aynı düşüncede olurduk'' karşılığını verdi.

Bu arada Galatasaray, FC Sion ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını, akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla tamamlayarak kampa girdi. Teknik direktör Karl Heinz Feldkamp yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanı Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın'ın yanısıra Sarı-kırmızılı yöneticiler ve DP Genel Başkanı Mehmet Ağar da izledi. Galatasaray'ın FC Sion karşısında sahada şu 11'le mücadele etmesi bekleniyor:

"Orkun, Uğur, Song, Servet, Volkan, Hasan, Lincoln, Linderoth, Ayhan (Carrusca), Hakan ve Nonda."

(İK-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title