Haberler

Fb'de 6 Brezilyalı

Fenerbahçe'de 2007-2008 Futbol Sezonunda 'Samba Rüzgarı' Esecek.

Fenerbahçe'de 2007-2008 futbol sezonunda ''Samba Rüzgarı'' esecek.

Sarı-lacivertliler, Brezilya asıllı Türk vatandaşı Wederson ile bugün resmi sözleşme imzalarken, takımdaki Brezilya kökenli futbolcu sayısı 6'ya ulaştı.

Teknik direktörlüğünü de Brezilyalı Zico'nun yaptığı Fenerbahçe'de, aynı ülkeden Roberto Carlos, Alex De Souza, Eduardo Luiz Abonízio de Souza (Edu), Deivid De Souza, Türk vatandaşlığına geçen Brezilya asıllı Mehmet Aurelio ve Wederson ile birlikte yeni sezonda Brezilya ekolü oluşacak.

Yeni sezonda yabancı futbolcu kısıtlamasının kaldırılmasını isteyen sarı-lacivertliler, henüz bu konuda karar çıkmamasına rağmen, kadrolarında, Türk vatandaşlığına geçen ve Türk statüsünde oynayan Aureilo ve Wederson ile birlikte toplam 9 yabancı futbolcu bulunduracak.

Futbol Federasyonu'nun yabancı futbolcu konusunda artırıma gitme kararı alması halinde de yeni transfer yapmayı planlayan sarı-lacivertliler, yeni sezonda tamamı yabancılardan oluşan bir kadroyla sahaya çıkabilme şansına sahip olacak.

Sarı lacivertlilerde Lugano, Kezman, Appiah ve 4 Brezilyalı futbolcu Alex, Roberto Carlos, Edu, Deivid ile birlikte yabancı statüsünde 7 futbolcu yer alıyor. Türk statüsünde forma giyecek olan Aurelio ve Wederson ile birlikte bu sayı 9'a çıkıyor.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title