Haberler

Fatih'te Ses Bombası Patlaması

İstanbul Fatih'te Sosyal Sigortalar Kurumu'na Ait Hizmet Binasının Arka Tarafına Bırakılan Ses Bombası Büyük Bir Gürültüyle Patladı. Hizmet Binasının Camları Kırılırken, Olayda Ölen veya Yaralanan Olmadı.

İstanbul Fatih'te Sosyal Sigortalar Kurumu'na ait hizmet binasının arka tarafına bırakılan ses bombası büyük bir gürültüyle patladı. Hizmet binasının camları kırılırken, olayda ölen veya yaralanan olmadı.

Edinilen bilgiye göre, Sefaköy'de peşpeşe 2 ses bombasının patlamasının ardından Fatih Zeyrek Caddesi üzerinde bulunan Sosyal Sigortalar Kurumu'na ait hizmet binasının arka tarafına bırakılan ses bombası büyük bir gürültüyle patladı. Çevrede paniğe neden olan patlama nedeniyle hizmet binasının camları kırılırken, olay yerine çok sayıda itfaiye ve ambulans ekibi sevk edildi. Olayda ölen veya yaralanan olmadığı öğrenildi. Bomba imha uzmanları olay yerinde inceleme yaparken, bölgede güvenlik önlemi alındı.

(AU-RA-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title