Haberler

Farklı Ülkelerden 120 Üniversite, Sertifika ve Dil Okulu, Türkiye'nin En Kapsamlı Yurtdışı Eğitim Fuarı Akare'de

Yurtdışında Üniversite, Master, Sertifika, Mba, Lise veya Dil Eğitimi Almak İsteyenler İçin Düzenlenen Dünyanın Saygın Okullarının Katılacağı "25. Akare Yurtdışı Eğitim Fuarları", 5-12 Nisan 2008 Tarihleri Arasında İstanbul, Ankara, İzmir ve Antalya'da Gerçekleşecek.

Yurtdışında üniversite, master, sertifika, MBA, lise veya dil eğitimi almak isteyenler için düzenlenen dünyanın saygın okullarının katılacağı "25. Akare Yurtdışı Eğitim Fuarları", 5-12 Nisan 2008 tarihleri arasında İstanbul, Ankara, İzmir ve Antalya'da gerçekleşecek.

Farklı ülkelerden, 100'ün üzerinde okulun katılımıyla gerçekleşecek bu büyük eğitim organizasyonu sayesinde yurtdışında eğitim görmek isteyenler, direkt bilgi almanın rahatlığına ve kayıt yetkilisi ile yüz yüze tanışmanın avantajına sahip olacak.

Özellikle Amerika, İngiltere ve Kanada okullarının ağırlıklı olarak bulunacağı fuarda, Avustralya, Almanya, İtalya, Hollanda, İsviçre, Belçika, Fransa, Güney Kore, Macaristan gibi ülkelerden de üniversite, kolej, sertifika ve dil okulları yer alacak. Yabancı eğitim kurumlarının temsilcileri, fuar boyunca gelecek binlerce kişiye, okul ücretleri, giriş ve başvuru şartları, yurtdışında yaşam koşulları, ülkelerinin eğitim sistemleri hakkında her türlü bilgiyi vererek, çeşitli alanlarda eğitim görmek isteyenlerin bütün soru işaretlerini giderecekler. Fuarda lisans, yüksek lisans, doktora, MBA, lise, dil, sertifika programları ve yaz okullarına kadar bütün yurtdışı eğitim alternatifleri bulunacak.

Ayrıca farklı bir salonda gün boyu sürecek olan ve ziyaretçilere doyurucu bilgi vermeyi amaçlayan seminer programı içinde yurtdışında üniversite eğitimi ve başvuru şartları, vize, burslar, ülkelere göre eğitim sistemleri, yurtdışında dil eğitimi ve kariyer planlaması gibi çok çeşitli konular yer alacak.

Akare Yurtdışı Eğitim Fuarları, 10 ziyaretçisini İngiltere'nin en iyi dil okullarında biri olan Study Group ve Kaplan Aspect'e 1 aylık dil eğitimi için gönderiyor. Verilecek bursun içine Londra'ya gidiş -dönüş uçak bileti de dahil. Bu büyük fırsatı yakalamak için ise tek yapılması gereken ise www.akare.com.tr adresinden online davetiye alıp, fuara gelerek, orada düzenlenecek yarışmaya katılmak.

Girişin ücretsiz olduğu bu kapsamlı yurtdışı eğitim fuarında, University of California-Irvine, University of Warwick, Maastricht University, University of Nottingham, Ohio University, Missouri University of Science & Technology, Amsterdam Business School ve Roehampton University gibi birçok tanınmış okul da yer alıyor.

Akare Yurtdışı Eğitim Fuarları, Milli Eğitim Bakanlığı, Uluslararası Yurtdışı Eğitim Danışmanları Derneği, Avrupa Birliği Gençlik Programları Merkez Başkanlığı, Academix, ASBA, Atlas Yurtdışı Eğitim Danışmanlık şirketlerinin desteği ve CNN Türk, Hürriyet IK, Power FM, Cnnturk.com, Yenibiriş.com, Mezun.com ve Akampüs'ün katkılarıyla gerçekleşecek.

(ÖK-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Adana Demirspor Galatasaray maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Adana Demirspor GS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Muslera sakatlandı mı? Muslera Adana Demirspor maçında sakatlandı mı? Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title