Haberler

Evinin önünden akan atık su nedeniyle komşusu tarafından dövülen kadının gözyaşları

Güncelleme:

Evinin önünden akan atık su nedeniyle komşusu tarafından dövülen kadının gözyaşları Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde komşusunun çatısından ve avlusundan evinin önünden akan atık su nedeniyle çıkan tartışmada iki kez darp edilen kadın "Kocamdan daha bir tokat bile yemedim ama komşum ikinci kez...

Evinin önünden akan atık su nedeniyle komşusu tarafından dövülen kadının gözyaşları

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde komşusunun çatısından ve avlusundan evinin önünden akan atık su nedeniyle çıkan tartışmada iki kez darp edilen kadın "Kocamdan daha bir tokat bile yemedim ama komşum ikinci kez beni dövüyor" diyerek gözyaşlarına boğuldu

ADANA - Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde komşusunun çatısından ve avlusundan gelen su nedeniyle çıkan tartışmada iki kez darp edilen kadın "Kocamdan daha bir tokat bile yemedim ama komşum ikinci kez beni dövüyor" diyerek gözyaşlarına boğuldu.

Odun kesme işi yapan Battal Taşdemir ile evli ve bir kız çocuğu olan Gülsüm Taşdemir komşusu Nevzat C. ve eşi Meral C. ile yaklaşık 1 yıldır su meselesi yüzünden sorun yaşadığını söyledi. Taşdemir, komşuları ile evlerinin yan yana olduğunu bu nedenle onların çatısından ve avlusundan akan suların kendi evlerinin önünden geçtiğini bazen bu nedenle evlerine girmekte bile zorlandıklarını belirterek, "Bu durum nedeniyle kendilerini uyardık. Akan suyun yönünü değiştirmelerini istedik. Ancak bu talebimden dolayı 2 ay önce hem kadın hem de kocası üzerime yürüyerek beni darp ettiler. Ben de bu nedenle kendilerini mahkemeye verdim. Ancak buna rağmen akan atık suyun yönünü değiştirmedikleri için aynı sorunu yine yaşamaya başladık. 14 Kasım da mahkememiz var" dedi.

Eşinin sürekli odun kesmek için il il gezdiğini bu nedenle çok fazla evde durmadığına dikkat çeken Taşdemir şöyle devam etti:

"Ben bunları mahkemeye verdiğim için bana iftira bile attılar. En son da ben komşuya gidiyordum bu kişi bana laf attı bende atma dedim. Geçen günde bana iftira attın, böyle şeyler yapma dedim. Öyle deyince üzerime yürüdü parke taşıyla vurmak istedi ama ben çekildim. Daha sonra komşular geldi tuttular bir ara ellerinden kurtulup bana yumruk attı. Benim gözüm morardı hastaneye gittim rapor aldım. Daha sonrada öğretmen emeklisi olan bu şahıs hakkında suç duyurusunda bulundum."

"Eşim bir tokat bile atmadı komşu erkeğin şiddetine uğradım"

Gülsüm Taşdemir, 17 yıllık evli olduğunu eşinin bir karıncayı bile incitmediğini, ondan bir tokat bile yemediğini ifade ederek, "Komşum tarafından şiddete uğradım, çok çirkin bir şey. Ben 17 senelik evliyim eşim karıncayı bile incitmez bir tokat bile yemedim ama komşum tarafından darp edildim. Şuan oturduğum ev kira. Kadirli'den ev almak istiyordum ama artık istemiyorum. Adana'ya dönüş yapacağım sırf bu adam yüzünden. Babam olsaydı bunlar başıma gelmezdi sahipsizlik kötüymüş. Günlerce ağladım, bu şahıs tarafından başıma aldığım darbe sonucu en yakınlarımı bile tanımıyordum siz kimsiniz diye soruyordum" diyerek gözyaşlarına boğuldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Osmaniye Kadirli 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Kuaförler pazar günü açık mı? Kuaförler pazar günü çalışıyor mu 2024? Hıdırellezde dilek dilemek günah mı? Hıdırellez kutlamak caiz mi, haram mı? Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title