Haberler

Esra Erol Zeynep Şenel olayı nedir?

Güncelleme:

ATV Esra Erol'da programında anne Gürcünaz'ın aradığı Zeynep Türkiye'nin gündemine oturdu. Peki, Esra Erol Zeynep Şenel olayı nedir?

ESRA EROL - ZEYNEP ŞENEL OLAYI NEDİR?

Anne Gürcünaz, 19 yaşındaki kızı Zeynep evden 3. kez kaçınca Esra Erol'un programına çıktı. Gürcünaz ilk olarak sokakta tanıştığı bir gençle henüz 14 yaşındayken kaçmıştı. İkinci kaçışında ise bu kez 18 yaşındaydı ve kaçtığı kişi 15 yaşındaki komşu oğluydu. Onunla imam nikahlı evlenen Zeynep 4 ay sonra eve geri döndü ve yine kaçtı. Anne ve baba kayıp başvurusunda bulundu ve kızlarını bulmak için çalmadık kapı bırakmadı. Zeynep'i bir türlü bulamayan anne Gürcünaz soluğu Esra Erol'da aldı. Esra Erol kayıp olan Zeynep'i buldu ve cuma günü canlı yayına çıkardı.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Esra Erol Haberler

500

Yorumlar (1)

Sibel:

Müge anlı olayları gerçek açıkça bellli ama diğer programlar aşırı yapay . Kast ajansı toplaması mı ne anlayamadım daha önce yapmışlarsı yine öyle kokular geliyor . Yoksa bir kız hangi cesaret ile 700 TL ye fıhuş için anlaştım ben diye bu kadar rahat diyebilir akıl alır gibi değil

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title