Haberler

Espor'a giriş yapan İngiliz efsanesi Beckham, Guild Esports takımına 4 milyon TL harcadı

Güncelleme:

İngilizlerin efsane futbolcusu David Beckham, merkezi İngiltere'nin başkenti Londra'da bulunan Guild Esports'a 480 milyon sterlin yaklaşık 4 milyon TL yatırım yaprak espor dünyasına el attı.

Dünyaca ünlü İngiliz eski futbolcu David Beckham, merkezi İngiltere'nin başkenti Londra'da bulunan Guild Esports'a yatırım yaprak espor dünyasına giriş yaptı.

Şu anda 124 milyon dolarlık değer üzerinden 31 milyon dolarlık sermaye arayan şirket, geleneksel akademi modeline dayanan bir oyuncu havuzu yaratmayı hedefliyor. Guild Esports henüz oyuncu listelerini duyurmadı ancak öncelikli olarak FIFA, Fortnite ve Rocket League'de kadrolaşmayı planlıyor.

"BAŞARIYA ULAŞMAYI AMAÇLAYAN VİZYONA SAHİBİZ"

Yatırım aracı DB Ventures aracılığıyla şirkete 480 bin sterlinlik yaklaşık 4 milyon TL yatırım yapan Beckham, "Kariyerim boyunca, en iyi sporcularla çalışacak kadar şanslıydım ve bu seviyede oynamak için gereken tutku ve özveriyi ilk elden gördüm. Bu tutkunun espor dünyasında da olduğunu biliyorum. Bugün, Guild Esports ile yetenekli oyuncuların başarıya ulaşmasını amaçlayan vizyona sahibiz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

David Beckham Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (3)

Muhittin:

480 milyon sterlin 4 milyon tl yapiyosa paramiz muthis degerli ekonomimiz ucuyor demek Hangi trolll yaziyor bu haberi acaba ??

1
0
yanıtYanıtla
Erkan:

480 milyon sterlin yaklaşık 4 milyon TL değildir o 480 bin dir. Başlık yanlış olmuş sanki

1
0
yanıtYanıtla
Başlık Şahane:

Milyar milyon sen ne yaptın

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title