Haberler

Esnaftan Gurbetçilere Çiçekli Karşılama

Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (Kesob) Yönetim Kurulu Üyeleri, Almanya'dan Tatil İçin Memleketlerine Gelen Gurbetçileri Havaalanında Çiçeklerle Karşıladı.

Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB) yönetim kurulu üyeleri, Almanya'dan tatil için memleketlerine gelen gurbetçileri havaalanında çiçeklerle karşıladı.

KESOB tarafından her yıl gerçekleştirilen gurbetçi karşılama töreni, bu yıl da renkli görüntülere sahne oldu. KESOB Başkanı Mehmet Ali Çevrim ve yönetim kurulu üyeleri, Almanya'nın Dusseldorf kentinden uçakla Kayseri'ye gelen gurbetçileri, Erkilet Havaalanı'nda karşıladı. KESOB yöneticileri, çiçek verdikleri gurbetçilerin Kayseri'deki tatillerini huzur içinde geçirmelerini diledi.

KESOB Başkanı Mehmet Ali Çevrim, her yıl olduğu gibi bu yıl da gurbetçileri çiçekle karşıladıklarını belirterek, ''135 gurbetçimize çiçek verdik. Esnafımızdan da duyarlı davranıp, gurbetçilere sahip çıkmalarını istiyoruz'' dedi.

Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Alan da, ''Gurbette hasret çeken hemşehrilerimizi esnaf odaları olarak 7 yıldır karşılıyoruz. Bunun altında ticaret ve siyaset yok'' diye konuştu.

(SE-MÇ-GS-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title