Haberler

Esnaf Etkilenmesin Diye 2. Etapta Yıkım Bayram Sonrasına Bırakıldı

Güncelleme:

Batman Belediyesi'nin vizyon projesi olan Diyarbakır Caddesi İyileştirme Projesi 2. etap çalışmaları devam ediyor.

Bayram öncesi sol şeritte gerçekleştirilmesi öngörülen yıkım çalışmaları esnafın bayram öncesi alışverişini olumsuz etkilememesi için bayram sonrasına bırakıldı.

Belediye Başkan Yardımcısı Hayrettin Caymaz, Diyarbakır Caddesi İyileştirme Projesi 2. etap çalışmasının öngörülen program çerçevesinde sürdüğünü belirterek, Ramazan Bayramı öncesinde yapım çalışmasının sürmesi gereken sol şeritteki yıkım işlemlerinin, esnafın bayram öncesi alışverişi olumsuz etkileyeceği yönündeki görüş ve talepleri üzerine buradaki çalışmanın bayram sonrasına bırakıldığını açıkladı. D.Bakır Caddesi 2. Etap çalışması yapılan program çerçevesinde gecikme olmaksızın devam ettiğini dile getiren Caymaz, "Programa göre bayram öncesi sol tarafın yıkımına başlanması gerekirken, Esnafın bayram öncesi alışverişini etkileyeceği yönündeki görüş ve talepleri üzerine söz konusu yıkım ve yapım faaliyetlerini bayram sonrasına bıraktık. Bayram sonrası burada sürdüreceğimiz çalışma ve yıkım faaliyetleri esnasında esnaflarımızın ekiplerimize yardımcı olması ve hassasiyet göstermesini bekliyoruz. Esnaflarımızın bu konuda gerekli kolaylığı sağlayarak duyarlı davranacağına inanıyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title