Haberler

Eskişehir: Eskişehir'de Yerel Yönetimler

Eskişehir'de, Odunpazarı Belediyesi'nin 71 Evler Mahallesi'ne Yaptırdığı Spor Tesisi Törenle Hizmete Girdi.

Eskişehir'de, Odunpazarı Belediyesi'nin 71 Evler Mahallesi'ne yaptırdığı spor tesisi törenle hizmete girdi.

Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, açılış töreninde yaptığı konuşmada, toplam 2 bin 640 metrekarelik alana sahip olan tesisin, 200 bin YTL'ye mal olduğunu belirterek, "Tesisin içerisinde bin 300 metrekarelik halı sahası, zemini plastik kaplamalı 465 metrekarelik basketbol ve voleybol sahası, 7 adet spor aleti olan 150 metrekare fitnıs alanı, 200 metrekarelik çocuk oyun alanı, 360 metrekare dinlenme alanı ve 165 metrekare yeşil alanı var. Kültürel ve sosyal belediyecilik anlayışı ile hareket ederek, halkı kültürel faaliyetler ile buluşturmak, sağlıklı hayat alanları oluşturarak, özellikle geleceğin teminatı çocukların ve gençlerin faydalı faaliyetlerle uğraşmaları ve boş vakitlerini en iyi şekilde değerlendirebilmelerini hedefliyoruz" dedi.

Daha sonra Odunpazarı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü alt yapı takımının sembolik olarak yaptığı karşılaşmanın ilk vuruşunu yapan Sakallı, çocuklara futbol topu hediye etti. Spor tesisinin açılışına, AK Parti İl Başkanı Murat Canözer, Merkez ilçe Başkanı Süleyman Reyhan, İl Kültür Müdürü Ali Osman Gül, meclis üyeleri, mahalle muhtarları, okul müdür ve öğretmenleri ile çok sayıda yetkili ve davetli katıldı.

(OÖ-MŞ)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title