Haberler

Eşini Bıçakla Yaralayan Şahıs Tutuklandı

Bursa'da, Kendisinden Boşanmak İsteyen Karısını Bıçakla Yaralayan ve Karate Bilen Baldızının Kızından Korunmak İçin Bıçağı Yanında Taşıdığını Söyleyen Şahıs Tutuklandı.

Bursa'da, kendisinden boşanmak isteyen karısını bıçakla yaralayan ve karate bilen baldızının kızından korunmak için bıçağı yanında taşıdığını söyleyen şahıs tutuklandı.

Merkez Osmangazi ilçesine bağlı Elmasbahçeler Mahallesi Yüksel Sokak'ta dün gece meydana gelen olayda, boşanma davası devam eden eşi Nurgül F.'nin (28) kendisiyle konuşmak istememesine sinirlenen Muhittin F. (53), eşini sokak ortasında bıçaklayarak yaralamış ve kaçan zanlı kısa bir süre sonra polis tarafından yakalanarak adli makamlara sevk edilmişti. İfadesinde, "Baldızımın kızı olan A.Ş. (25), iyi derecede karate bilip, samuray kılıcı kullanabiliyordu. Bunu bildiğim için yanıma bıçak aldım. Çocuklarımı

görmeye geldim, ama eşim bana çocuklarımı göstermedi. Bunun için eşimi bıçakladım" diyen 2 çocuk babası Muhittin F. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

(OSM-MŞ-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title