Haberler

Esgin: "Nilüfer'e Estetik Müdahaleler Yapmak İstiyoruz"

AK Parti Nilüfer Belediye Başkan adayı Dr. Mustafa Esgin, Nilüfer’i estetik ve zarafetin kenti yapmak istediklerini ifade ederek, “Nilüfer’in, ilk karşılaşan kişilerin bile etkileneceği, heyecan duyacağı ve döndüğünde gülümseyerek hatıralarını anlatacağı bir yer olmasını istiyoruz” dedi.

AK Parti Nilüfer Belediye Başkan adayı Dr. Mustafa Esgin, Nilüfer'i estetik ve zarafetin kenti yapmak istediklerini ifade ederek, "Nilüfer'in, ilk karşılaşan kişilerin bile etkileneceği, heyecan duyacağı ve döndüğünde gülümseyerek hatıralarını anlatacağı bir yer olmasını istiyoruz" dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında bugün NOSAB'daki Filiz Çelik fabrikasını ziyaret eden AK Parti Nilüfer Belediye Başkan adayı Dr. Mustafa Esgin, işçilerin sıkıntılarını dinledi. Fabrika sahibi Osman Çelik tarafından kapıda karşılanan Dr. Esgin, içini gezdiği fabrika çalışanlarıyla çay molası verdi. Daha iyi bir Nilüfer için destek beklediklerini ifade eden Esgin, tüm işçilerle tek tek tokalaşarak sohbet etti.

Daha sonra Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi (DOSAB) yöneticileriyle bir araya gelen Esgin, "Biz hep söylüyoruz. Nilüfer bir çiçektir. Nilüfer, Nilüfer Hatun'dur. Nülüfer Hatun, kadındır, bir annedir. Bu anlamda zarafetin ve estetiğin kentini kurmak istiyoruz. Estetik müdahaleler yapmak istiyoruz. İlk karşılaşan kişilerin bile etkileneceği, heyecan duyacağı ve döndüğünde gülümseyerek hatıralarını anlatacağı bir kent olmasını istiyoruz. Bununla ilgili çok önemli projelerimiz var. Bu projelerimizi önümüzdeki günlerde kamuoyuyla paylaşacağız" dedi.

"DAHA İYİ BİR NİLÜFER HAYALİYLE YOLA ÇIKTIK"

Kasım ayında yaptırdıkları ankette Nilüfer'deki 64 mahallenin çok önemli kentsel meseleleri olduğunu gördüklerini kaydeden Esgin sözlerini şöyle sürdürdü:

"Daha iyi bir Nilüfer hayaliyle ve idealiyle yola çıktık. Taş üstüne taş koyandan Allah razı olsun diyorum. Teşekkür ederim. Ama daha iyisini kurgulamak için de çaba göstermek gerekiyor. Bu kentle ilgili heyecanımızı her zaman korumamız gerekiyor. Bir de mahalle kültürü, vazgeçilmezimiz. Biraz biz Nilüfer'de sanki bu mahalle kültürünü kaybettik gibi. Çünkü önce insanlar, şehirleri kuruyor. Daha sonra da o şehir insanı inşa etmeye başlıyor. İmar planlarında yüzde 87 yeşil alan olarak gösterilen yerlerin yeşil alana dönüştürülmeyip mera vasfında bırakıldığını üzülerek gördük. Parkların yapılmasını da doğru bulmuyoruz. Biz parkları, yeşil alanları yaşam merkezleri olarak konumlandırıyoruz. Bu noktada bu kent yeşil bir kenttir. Yeşile en layık bölgesi de Nilüfer bölgesidir. Yeşil, estetik, zarafetin kenti Nilüfer'i kurmak için çaba sarf ediyoruz. Bizimle inşallah Nilüfer çiçek açsın istiyoruz".

Ziyaretin ardından DOSAB Yönetim Kurulu Başkanı Feridun Kahraman ve DOSAB SİAD Başkanı Orhan Tezyaparlar, Dr. Esgin'e plaket verdi. Dr. Esgin ise, iki başkana Gölyazı'nın bir tablosu hediye ederek, tüm DOSAB yöneticileriyle birlikte objektiflere gülümsedi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nilüfer Hatun Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

DİKKAT: Meteoroloji sarı uyarı nedir? Çöl tozunun sağlığa zararı var mı? 26 NİSAN TV YAYIN AKIŞI #128250 Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Gelinim Mutfakta CANLI İZLE #128112 26 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 26 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title